Alternativ Media: Fredrik Græsvik mener det norske flagget er et symbol for fremmedhat

alternativ-media.com

alternativ-media.com:

Fredrik Græsvik som er kjent for å fremme konspirasjonsteorier om Donald Trump og alt som beveger seg så mye som en millimeter til høyre fra kommunsime, har i flere år vært omstridt og kontroversiell på X (Twitter). Selv om det kan tyde på at det er noe i påstandene om at han kombinerer overdrevent alkoholforbruk med sosiale medier, er dette selvfølgelig vanskelig å dokumentere.

Nå har han, med eller uten alkoholmisbruk, prestert å ytre at det norske flagget er et symbol for fremmedhat. Helt presist var konteksten følgende:

Klokken 15.59 i går lørdag publiserte han et innlegg hvor han mener at X sitt blue mark, eller verifiseringsmerke, er konspifolket (folk som mener at sammensvergelser eksisterer) sitt symbol.

Tidligere var det kun kjendiser og store anerkjente organisasjoner som kunne pryde seg med det blå verifiseringsmerket, men etter at Elon Musk kjøpte Twitter kunne alle verifiseres for en pris på 8 dollar i måneden. Om Græsvik ble mulefunken etter at kjendismerket ble fjernet fra hans X-konto, vites ikke. Men dette har tydeligvis gått så hardt inn på han at måtte bare tweete om det for å bøte på smerten.

En mann med profilen «SvenE» svarte kort og greit: «Det er bare deg=)», hvorpå Fredrik svarte:
…skrev en med et norsk flagg i profilbildet – normalt et tegn på fremmedhat:

Fredrik Græsvik sier altså rett ut at det norske flagget symboliserer fremmedhat.

Det er flere som har funnet det merkelig at Fredrik, som er så fiksert på symbolikk og fremstår som svært fordomsfull, har greid å reflektere seg fram til at vårt flagg er et symbol på fremmedhat.

Ved 15-tiden søndag hadde Græsvik tilsynelatende slettet sin kommentar.

Alternativ Media® la igjen visittkortet vår i form av et spørsmål:

Les artikkelen direkte på Alternativ -Media

Legg igjen en kommentar