Alternativ Media: Musk bryr seg ikke om han taper penger på å angripe Soros | Alternativ Media®

alternativ-media.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

alternativ-media.com:

– Jeg tenker på en scene i filmen «The Princess Bride», hvor han konfronterer personen som drepte hans far. Og han sa; Tilby meg penger, tilby meg makt. Jeg bryr meg ikke, svarte Elon Musk da en reporter fra CNBC spurte han om han ikke tenkte på de økonomiske konsekvensene da Musk gikk i strupen på en av verdens mest groteske globalister, George Soros.

Husk og følg Alternativ Media® på Twitter.

Tirsdag utløste Elon Musk harme i globalist-media da han tweetet at ultraglobalist og medias gullunge, George Soros, minnet han om skurken Magneto i superheltserien X-Men. At Soros har sine kapitalistiske tentakler i de vestlige redaktørstyrte medier gjør det til en selvfølge at han nyter livet som en overbeskyttet gullunge. At Magneto-figuren er en jødisk holocaust-overlevende gjør det selvfølgelig uimotståelig for de samme mediene å dra fram antisemitt-kortet. Et kort som av en eller annen grunn rager høyere enn rasisme-kortet.

Elon står bastant ved sin uttalelse.

Enhver som vet hvilken makt og påvirkning Soros har i elitens rekker, forstår at Musk risikerer å på flere måter tape enorme summer, også til han å være, for å tørre å røre borti Soros.

Derfor var det med en viss spenning flere ventet på hvordan han ville opptre da han ble konfrontert på CNBC om tweetwen.

På spørsmål fra reporteren om at det kanskje ikke var så lurt å publisere denne tweeten, og at han på flere måter kunne tape enorme summer, ble mange svært positive på hans svar.

Fyll inn din epostadresse og abonner gratis på våre artikler:

– Jeg tenker på en scene i filmen «The Princess Bride», hvor han konfronterer personen som drepte hans far. Og han sa; Tilby meg penger, tilby meg makt. Jeg bryr meg ikke, svarte Elon Musk

– Så du bryr deg ikke, spurte reporteren.

– Jeg sier hva jeg har lyst til å si, og hvis konsekvensene blir at jeg taper penger, så får det bare bli sånn, parerte en bestemt Musk.

Les artikkelen direkte på Alternativ -Media

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar