Alternativ Media: Alternativ Media® har fått konsesjon for å sende på DAB

alternativ-media.com

alternativ-media.com:

Tidligere i vinter søkte Alternativ Media® Medietilsynet om konsesjon for å få sende radio på DAB-nettet. Vi kan med glede opplyse om at vi har fått søknaden innvilget.

Nå som kansellering råder og shadow banning blir mer og mer synlig, streber vi etter å nå vårt publikum med stadig nye måter. I den forbindelse har vi søkt medietilsynet om konsesjon for å sende på DAB-nettet. Det gjenstår noen finansielle utfordringer som vi jobber med før dette er helt på plass, men vi har tro på at vi greier å løse dette.

Les også: Norges første alternative radiostasjon er her – og snart kommer appen.

Om vi kommer ut på DAB vil dette være et stort løft for vår rekkevidde og muligheter til nå et enda større og bredere publikum. Du vil da ha mulighet til å lytte til våre nyhetssendinger og alternative musikk i bilen, traileren og på alle radioer som er DAB-kompitable.

Som sagt er det fremdeles finansielle utfordringer som vi må forsere. Så om du ønsker Alternativ Medias radiokanal «Alternativ Radio» på DAB, finner du muligheter for å støtte oss økonomisk lengre ned i artikkelen.

Alternativ Radio er allerede i gang 24/7 før full lansering med Radioappen, som er på plass om noen dager. Den kan lastes ned gratis på App Store og Google Play, og lyttes på gratis. Du kan høre på radioen slik den lyder under utvikling HER.

Stay Tuned!

Les artikkelen direkte på Alternativ -Media

Legg igjen en kommentar