Alternativ Media: 74% mener at Oslo ikke er en trygg by | Alternativ Media®

alternativ-media.com

alternativ-media.com:

Mens både politi, politikere og media kjører den svenske suksessoppskriften, med ingrediensene fornektelse, naivitet og løgn, og har en klokketro på at om man gjentar løgnen om at Oslo er en trygg by mange nok ganger, så vil den bli det – så mer enn antyder en avstemning i Nettavisen at dette ikke stemmer.

Anders Magnus er en journalist som har vært i faget i over 40 år, med langt fartstid i både NRK og TV2. Han har i den tid fremstått som en overraskende ærlig og tøff journalist til nevnte medier å gjøre, og har i senere tid fremstått som en enda mer rett frem og ærlig kommentator i Nettavisen. Han har på kort tid gjort Nettavisen bedre.

«Oslo er en trygg by.» Javel?

I hans kommentar i Norsk Debatt i Nettavisen, «Oslo er en trygg by.» Javel?, ble det midt i artikkelen lagt inn en avstemning med spørsmålet «Føler du deg trygg i Oslo?»

Etter to dager da 2718 stemmer var talt opp, oppga hele 74% av Nettavisens lesere at de ikke føler seg trygge i Oslo.

14% føler seg trygge, mens 12% er usikkre. Å være usikker på om man er trygg, er ikke det omtrent det samme som utrygghet? Kanskje er tallet 86% og ikke 74%?

Vel, uansett er 74% et såpass høyt tall at det må ikke avfeies med ønsketenking og troen på at den svenske løsningen er tingen.

En realistisk måling.

Dette er riktignok ikke en offisiell meningsmåling som oppfyller de kravene som opinionsbyråene følger, men det er verdt å merke seg at dette kommer fra Nettavisen som mange oppfatter som en helt ordinær mainstream aktør.

Les også: Integrerte Vietnamesiske søstre utvises fra Sverige, voldtektsmenn og mordere får bli.

Hadde dette kommet fra oss i Alternativ Media® eller andre alternative medier, kunne det blitt brukt som argument at våre medier er generelt mer kritiske til globalisering, multikultur og massemigrasjon – noe som er roten til det meste av den svenske og nå voksende norske gjengkriminaliteten – og dermed tiltrukket oss lesere som i utgangspunktet er villige til å møte de relevante problemene med åpne øyne.

Derfor er det svært interessant at denne avstemningen tok den retningen i nettopp Nettavisen.

Derfor legger vi ut en helt lik meningsmåling for våre lesere:

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler

Les artikkelen direkte på Alternativ -Media