Alt handler om passet nå

binders.info

WEF står for World Economic Forum. Det ble grunnlagt av Klaus Schwab, og er fortsatt ledet av han. WEF er samlingen av verdens rikeste mennesker som møtes i Davos og planlegger fremtiden for verden og verdens befolkning. Schwab liker å kle seg i et Star Wars-aktig, teknokratgrå prestekostyme, som vist på bildet.

Denne gjengen i WEF har beriket seg kolossalt gjennom hele pandemien, mens små og mellomstore bedrifter har gått – og går – konkurs. Snart kan de kjøpe opp konkursbo, og dermed bli enda rikere og få enda mer makt. Mange av dem sier at de små og mellomstore bedriftene BØR gå konkurs, fordi de ikke vil klare kravene til det grønne skiftet.

I følge boken som Schwab utga i juni 2020, er denne gjengen pådrivere for langt mer utstrakt samarbeid mellom privat næringsliv (som består av de som ikke går konkurs under den langstrakte pandemien) og de enkelte statene i verden.

De selv, kalles også filantroper. Det er fordi de er velgjørere som organiserer alle gode tiltak på jorden. De har på en måte patent på godheten. Derfor har de sugerør i statskassene, og får penger som de deler videre – og tar selv. Dette gjelder også vaksiner, men mye annet.

Inne på sine egne hjemmesider (WEF), snakker de om godhet, tåleranse og rettferdighet hele tiden. Alt handler om det. Det er kanskje derfor de får så mye penger at de aldri kan gå konkurs. Rettferdighet selger. Godhet også. Det er et gammelt knep.

Så må vi ikke glemme likhet. Men som med grisene på «Animal Farm» (Orwell), er noen likere enn andre. De har jo tross alt bevist at de har klart å bli verdens rikeste. Så godhet har de forstått.

 

De sier at denne pandemien kan brukes til å restrukturere verden til et bedre sted med mer rettferdighet. Et slagord er: «You will own nothing and you wil be happy». Denne restruktureringen skal gi et grønt skifte. Den kalles Agenda 21, Agenda 2030, The Great Reset, The New World Order, og mye annet.

Vi skal få leie det vi behøver…av dem. De skal eie. Ikke vi.

 

Mange tenker at: «Hva hvis de ikke lenger ønsker at vi skal få leie noe av dem lenger. For eksempel fordi man er motstander av det nye globalistiske verdensregimet?» Vi kan ikke vite med sikkerhet. Men siden de er en stor og tung pådrivere av det digitale passet, tror jeg at de som skal kanselleres, og ikke passer inn i den nye verdensorden, ikke vil få grønt lys på passer-seddelen fra Davos.

Da blir det ikke lenger så mye å finne på. Antageligvis kan man heller ikke jobbe, eller motta borgerlønn. De vil ha mer roboter og borgerlønn til de som mister arbeidet. Egentlig er det slik flere steder allerede nå – at man ikke kan jobbe og få mat på bordet, uten grønt lys fra «de snille filantropene».

Borgerlønn er noe man vil få uten å arbeide, men til gjengjeld må man ta «dosen» med medisiner som de til enhver tid mener vi behøver. Det kunne vært spennende å sett hva de putter i multidosen når passet er endelig etablert og akseptert, men jeg vil ikke ta sjansen på å finne det ut.

 

Den gode nyheten er at det gode har en tendens til å seire til slutt. Motstanden er enorm nå. Mye begynner å avsløres i Norge, og enda mer i land hvor de ikke er så redde for å si hva de mener. Folkereisningen i Canada mot koronadiktaturet har blitt kolosal.

 

Hvorfor er vi så lydige? Våre myndigheter har vist gang på gang at de tar valg som ikke er de beste for folket, og da er det vi selv som må være de voksne. Vi må stille spørsmål. Fungerer egentlig masken? Er det forholdsmessig å stenge ned landet? Har vi egentlig spart noe på det, eller har vi lagt grunnlaget for konsekvenser vi ikke aner rekkevidden av? Er det greit at  bedrifter skiller mellom vaksinerte og uvaksinerte når det viser seg at vaksinen ikke fungerer slik det ble lovet? 

Mobiliser og gå ut i gatene på fredelig vis, slik som i andre land. Finn sammen i nettverk, stå samlet og bruk din demokratiske rett til å stille kritiske spørsmål til det som skjer nå. Krev å få innsikt i avgjørelsene som tas. Krev å få se besluttningsgrunnlaget for de bestemmelsene vi har levd med de siste to årene. Det er vår demokratiske rett å få innsyn.

Viktigst av alt er kanskje å huske at det ikke er naboen, kolleger, eller familien som er motparten som skal svare for sitt valg. Det er våre myndigheter som må svare. Stå sammen. Da går det bra.

 

Se hva professor, filosof og forfatter Einar Øverenget mener om koronapass, demokrati og forholdsmessighet:

Les artikkelen direkte fra binders.info