Advarer mot at koppevaksine er spesielt farlig for personer som allerede er vaksinert mot Covid

Politikeren.com

Politikeren.com:

Read Time:2 Minute, 21 Second

Verdensrådet for helse (WCH), en paraplykoalisjon som består av 45 helsefokuserte frivillige organisasjoner fra hele verden, er kjent for sin kritiske posisjon til “pandemien” av Covid – spesielt med hensyn til eksperimentelle vaksiner .

Den 27. mai ga rådet ut en uttalelse om apekopper på sin nettside som ikke bare fordømmer skremsel i media , men også påpeker at det er nødvendig med stor forsiktighet med eksperimentelle koppevaksiner, spesielt på grunn av Covid-vaksinekampanjen.

Dette er fordi det er en levende vaksine. Selv om den skal være basert på modifiserte koppevirus, som angivelig verken forårsaker sykdom eller er i stand til å formere seg i menneskekroppen, er vaksinen eksperimentell og har kun blitt testet i svært begrenset grad; sikkerhetsdata er også knappe.

Covid-vaksinen ser på sin side ut til å svekke immunsystemet – noe som kan gjøre vaksinerte desto mer utsatt for potensielle konsekvenser av denne levende vaksinen.

Les hele rådets uttalelse nedenfor:

World Council for Health Statement on Monkeypox-tilfeller.

World Council for Health bemerker at ikke-vitenskapelige spekulasjoner om nylige tilfeller av apekopper av WHO blir brukt for å rettferdiggjøre ytterligere menneskerettighetsbrudd sammen med en utrulling av nye og eksperimentelle koppevaksiner.

Bilder av mennesker infisert med apekopper som brukes av globale medier, hvorav de fleste er hentet fra gamle CDC og Getty Images, er ikke representativt for aktuelle internasjonale tilfeller av apekopper. Ingen dødssaker fra Afrika har noen gang blitt rapportert, og farene rapportert i media er overdrevet.

World Council for Health bemerker at USA og Storbritannia har lagret koppevaksiner, og staten Quebec i Canada planlegger allerede å vaksinere folk med en koppevaksine for å begrense den antatte spredningen av apekopper.

Det er ikke noe rasjonelt vitenskapelig grunnlag for å vaksinere mot kopper for å forhindre apekopper, og blant personer som allerede er multivaksinert med eksperimentelle covid-19-vaksiner, har denne strategien potensial til å gjøre stor skade. Flere og flere bevis dukker opp på at immunsystemet til de covid-vaksinerte personene har blitt svekket. Gjøre dem mer utsatt for potensiell skade fra en levende vaksine. Klassiske folkehelseintervensjoner (som isolasjon og karantene) har tidligere vist at de er effektive tiltak.

Videre har PCR-tester alvorlige begrensninger som metode for å diagnostisere sykdom og bør ikke brukes til å diagnostisere apekopper, som er klinisk diagnose. Det er mange andre forhold som oppfyller WHOs nåværende saksdefinisjon av et mistenkt apekopp-tilfelle, inkludert Covid-19, forkjølelse og helvetesild – og PCR-tester vil føre til mange falske positive tilfeller.

Den største trusselen mot global helse er den pågående innsatsen fra WHO og dets private partnere for å vaksinere hver mann, kvinne og barn med nye eksperimentelle vaksiner og injeksjoner som ikke er tilstrekkelig testet.

World Council for Health er for transparent helseveiledning fri fra politiske og private partnerskap; vi verdsetter og styrker individuelle valg, kroppslig autonomi og personlig suverenitet.

Les artikkelen direkte på Politikeren