Finnes det logiske forklaringer på det vi får av motstridene informasjon for tiden?

Blog

Virus, vaksiner og strømpriser temaer for tiden. Hvordan kan det ha blitt sånn, og hvorfor er det mange som ikke stoler på medienes informasjon om temaene?

Mattias Desmet er professor i psykologi og har kunnskap om statistikk. Han har funnet at det er 30% som blindt stoler på det narrativet vi blir servert offentlig. 40% henger med uten å bry seg, mens 30% ser kritisk og nysgjerrig på informasjonen vi oversprøytes med.

En av de siste 30% er Tim Gielen. 9. oktober lanserte han videoen «Monopoly – Who owns the world.» Alternativ Media har oversatt innholdet til norsk og hevder at alle dataene som kommer fram lett kan sjekkes på nettet. Informasjonen Gielen har gravd fram kan gi mening til alt det absurde vi nå opplever.

Gielen tar oss først inn i ferdigmatindustriens verden. Firmaer som Neslé, Coca Cola, General Mills m.fl. står fra toppen og nedover i pyramiden følgende investeringsgiganter: 1: Vanguard og Blackrock, 2: Berkshire Hathaway. 3: State Street og Morgan Stanley, 4: JP Morgan og Bank of America, 5: Parametric Dodge & Cox, Goldman Sachs, Wellington Management, 6: Northern Trust, Capital Group, 3G CapitalK KR, 7: Citibank, ING, T.Rowe Price, Geode Capital Management LLC. 

Investeringsselskaper, banker og forsikringsselskaper eier hverandres aksjer. De små investorene eies av større investorer. Sammen med Morgan Stanley er det Vanguard, Blackrock og State Street som har aksjemajoritet i Apple og Microsoft.

Det antas at I 2028 kan Vanguard og Blackrock komme til å eie alt på jorda. Det er mulig å undersøke selv hvem som eier selskaper ved å benytte Yahoo Finance.

Skal vi ut og reise bidrar vi fra begynnelse til slutt til stor-investorene. Det er stor sannsynlighet for at de har aksjemajoritet i de bedriftene som gjør turen behagelig: Flyselskapet vi reiser med, metallindustrien, tekstilprodusenter, kosmetikkutvalget, mobiltelefonene vi kommuniserer med, telefonselskapene, avisene og bøkene vi måtte ha med på turen, drivstoff transportørene bruker, tobakken noen fremdeles liker, kortene vi betaler med over alt, forsikring vi har tegna, restaurantkjeder og husholdningsartiklene de bruker. Og: Medisiner vi kanskje trenger.

Styrtrike familier som skjuler seg bak disse virksomhetene er kongelige, bankfolk, Morgan-familien, Rockefeller-familien, og ikke minst «veldedighets»– organisasjoner som
1: Bill & Melinda Gate Foundation, 2: Open Society Foundation/George Soros og 3: The Clinton Foundation.

Bill Gates har fått tildelt makt som om han er en egen nasjon i WHO. Bak han står Vanguard og Blackrock. Sammen kontrollerer de Pfizer, AstraZeneca, Johnson&Johnson, Bayer og BioTech. De sistnevnte skal ha en stor konferanse i London i 2022.

Media som produserer underholdning og dokumentarer eies av ni hovedaktører, og størst er Vanguard og Blackrock.

Nyhetene kommer bl.a. fra Reuters, som eies av den kanadiske Thomson-familien, tyske ANP eies av CEES OOmen, og franske AFP eies av den franske regjeringen.

European Journalism Centre, som finansierer prosjekter og utdanne journalister, arbeider tett med Google og FaceBook.

Project Syndicate er aktive i 156 land og betjener 506 mediebedrifter bestående av European Journalism Centre Reuters, ANP og AFP. Nyhetsformidlerne leser fra telepromptere med felles opphav, slik at tekst som dette kan gjalle over hele kloden samtidig:
The sharing of biased and false news has become al too common on social media. More alarming, some media outlets publish these same fake stories without checking facts first. Unfortunately, some members of the media use their platforming to share their own personal bias and agenda to control exactly what people think. This is extremely dangerous for our democracy.

Faktisk.no er tilslutta det internasjonale faktasjekknettverket IFCN som er tilknytta International Fact-Checking Network – Poynter: International Fact-Checking Network – Poynter. Denne non profit organisasjonen mottar støtte fra Bill & Melinda Gates Foundation. 

Årsaken til denne støtten er i følge dem selv “to improve the accuracy in worldwide media of claims related to global health and development.”

September 2020 etablerte The FaceBook Journalism Project og European Journalism Centre et fond for å støtte lokal nyhets-industri gjennom Corona-krisa. Produsent av nyhetene er Project Syndicate, og bak dem står Bill & Melinda Gate Foundation, Open Society Foundation (George Soros), FaceBook, Google, The Dutch Ministry of Education, Culture and Science, The Dutch Ministry of Foreign Affairs.

World Economic Forum, WEF arbeider for å organisere og holde styr på alle trådene i dette nettverket. Siden 1971 har de møttes i Davos for å løse verdens problemer. Medlemskapspris er fra 53000 til 530.000 Euro pr. år. Børge Brende har vært nærings-, handels- og miljøminister i Norge og leder nå WEF. 71% av budsjettet dekkes av Blackrock, Open Society Foundation, Bill & Melinda Gate Foundation, Vanguard samt flere av de andre store sammenslutningene – direkte eller indirekte.

Hva er filosofien til disse menneskene?
Klaus Schwab er tysk økonom og grunnlegger av WEF, som og har stått for opplæringstilbud for ledere på høyt nivå. Flere av dem har vært verdensledere de siste ti-årene. I hans bok, 

 «COVID-19 THE GREAT RESET» (2020)tar han opp sine mål for menneskeheten: Bort med fattigdom, sykdom, sult, klimakrise – og nasjonal suverenitet. «Build Back Better» er hans slagord som slynges ut av verdens ledere på elitens kanaler.

FNs Agenda 2030 er nesten identisk med Schwabs Great Reset. Når den mektige eliten har fått hånd om alle klodens ressurser kan vi overgi oss til et lykkeland uten å eie noe, men få alt vi trenger av den FN-styrte verdensregjeringen. De ser Corona-utbruddene som mulighet til å reorganisere menneskeheten. De vil oppfinne kapitalisme på nytt.

I 2009 sa Jonas Gahr Støre noe som jeg nylig hørte på et videoopptak: «FrP var det eneste partiet på Stortinget som ikke ville være med på betydningen av en skrivning om en FN–ledet verdensordning.»

I regi av WHO møttes i oktober 2019 politikere og farmasøyter m.fl. i New York der de fikk forelagt et framtidig scenario med virusutbrudd, kalt «The Event 201 scenario», organisert av bl.a. WEF, Bill & Melinda Gates Foundation, Bloomberg School of public health/Center for Health Security. Målet var:
The Event 201 was a high-level pandemic exercise performed on October 18, 2019, in New York, NY. The exercise illustrated areas where public/private partnerships will be necessary during the response to a severe pandemic in order to diminish large-scale economic and societal consequences. Event 201 simulated an outbreak of a novel zoonotic coronavirus transmitted from bats to pigs to people that eventually becomes efficiently transmissible from person to person, leading to a severe pandemic.

En liknende simulering fant sted I 2012.

Dr. Mark van Ransk skrøt i en tale vi kan se på YouTube over hvordan han lurte folk under svineinfluensaen og påtvang dem vaksiner fra et firma han selv jobba for. Han understreka at prosedyren er viktig: Dag 1 bør mediene ytre ett og samme budskap, bl.a. om hvor mange som vil dø av viruset. Han godta seg over hvor lettlurte folk er, og publikum lo. 

Jeg innleda med Mattias Desmet sin statistikk: 30% lar seg skremme av informasjon heller enn å undersøke om den har rot i fakta. Årsakene er folks ensomhet, angst og tap av mening i livet. Behovene for å se sammenheng, mening og fellesskap er sterke krefter i oss mennesker. De fleste av oss ønsker å bidra positivt til livet, me dersom vi bidrar på grunnlag av falsk informasjon, kan det gå svært ille.

Tom Gielen ber oss innstendig om å dele den informasjonen han har samla i sin video. Siden det er altfor mye som skurrer for meg i det vi blir servert fra MSM, tar jeg oppfordringen hans i dette forsøket på å oppsummere noe av informasjonen.