En aktivitets side mot globalismen

Blog

Jeg brenner for å avsløre ondskapen som eksisterer i verden. Ondskapen som viser seg mer tydelig år for år. For 20 år siden var det ikke mange i norge som hadde hørt om globalismen. Det er siden min ungdomstid, da “The Money Masters” var det beste, laget masse flere dokumentarer. Det er også i dag flere norske selvstendige nyhetsportaler som driver god journalistikk, uten sensur. 

Jeg selv startet å poste på Facebook fra bl.a infowars da de kun hadde radio sendinger. Husker da dem hadde innsamlinger til TV studio. 

Jeg postet og postet artikler på Facebook i mange år. Men forstår at det ikke går å nå fram til folk på den måten. Nå som det har tilspisset seg til de grader, har jeg nylig bestemte meg om å bruke tid på en nettside istedenfor. Der slipper jeg å bli begrenset og utestengt. 

Nettsiden skal være åpen og leselig for alle. Ønsker å samle folk, nyheter og ressurser. Det blir en aktivitets side mot globalismen. Tenkte å få hentet ut informasjon som folk skriver i sosiale media. For det er ofte lukkede grupper og man forsvinner fort i mengden og algoritmer. Om folk poster på sosiale medier, godt skrevne innlegg, så vil jeg fremme det på denne siden så man kan lese det også utenfor. Har i tillegg satt opp et forum som folk kan diskutere og poste m.m. 

Jeg trenger hjelp! 

Dem som ønsker å poste på siden oppgraderer jeg til forfatter. 

Dem som vil gjøre mer får redaksjon rolle. Ønsker du å gjøre enda mer, får du administrasjon tilgang. 

Registrer deg på https://antiglobalisten.no/ Her kan du klikke på facebook/google ikonet for å bli registrert automatisk.