Viktig melding til deg som velger Arbeiderpartiet eller Høyre!

Demokratene.no

Demokratene Norge

Viktig melding til deg som velger Arbeiderpartiet eller Høyre!

Av: Kent Andersen – Politisk nestleder i Demokratene

Demokratene merker seg at norske velgere angrer på valget av Støre og Vedum, og ønsker Høyre og Solberg tilbake til styringen av makten. Den trenden så vi allerede tre måneder etter valget, og det uten at regjeringen inkluderer SV. Hva får velgerne til å tro Høyre-blokken vil endre noe som helst? Og når skal velgerne innse at de driver ren selvskading, og trenger en helt ny politisk piasavakost til å feie ut dårlig politikk som ikke virker?

I tiår etter tiår har Høyre og AP vekslet på makten i Norge, mens de langsomt har adoptert hverandres politikk og globalistiske ideologi. Denne politikken gagner først og fremst utlandet, EU, FN, WEF og resten av verdens befolkning, i stedet for å styre Norge til Norge og nordmenns beste. AP og Høyre undergraver selvråderetten, grunnloven, demokratiet, selvstendigheten, friheten og økonomien til både landet, borgerne og næringslivet.

Og siden AP-blokken og Høyre-blokken deler makta på åremål med samme EU- og klimapolitikk, blir problemene bare verre og verre – som du nå tydelig merker på lommeboka. Dette skyldes ikke uflaks eller utenforliggende årsaker. Det er et resultat av dårlig politikk.

Norge har ikke lovverk for å skrive ut nyvalg, og dette gjør at politikere som får tak i en stortingstaburett i praksis kan bryte alle løfter og gjøre nøyaktig som de vil på vegne av seg selv, kapitalkrefter eller utenlandske aktører. De satser heller på at tre uker med valgflesk får velgere til å glemme alt som har skjedd, og velge dem igjen. Dette er ikke et demokrati verdig.

Demokratene er Norge første og største antiglobalistiske parti, som er relansert som et reelt politisk alternativ. Vi er faktisk det eneste alternativ til denne nåværende maktbastionen mellom politiske partier som i utgangspunktet er enig. Her er en brannfakkel: 

Norge MÅ ikke styres mot å bli en EU-koloni, underlagt World Economic Forums ville politiske ideer, islamismens snikende macho-verdier, mens økonomien din undermineres av klimaavgifter og sløsing på andre land og borgere. Det går faktisk an å styre i en helt annen retning. Det blir nemlig som velgerne velger.

Er du lei finanskrise, Eurokrise, migrasjonskrise, strømkrise, priskrise, klimakrise, terrorkrise, covidkrise og den kommende rentekrisen og inflasjonskrisen, er det på tide å slutte med selvskadingen og tenke nytt: Vi oppfordrer alle høyre og Arbeiderparti-velgere å lese partiprogrammet vårt, og få en skikkelig aha-opplevelse.

Velgere må ikke fortsette ødelegge for seg selv med dårlig politikk. Det finnes et alternativ nå. 

God påske!

Artikkelen Viktig melding til deg som velger Arbeiderpartiet eller Høyre! ble først skrevet på Demokratene Norge og er skrevet av Kent Andersen

Les artikkelen direkte fra kilden