jonas-38d460fe

World Economic Forum og de norske Demokratene

Blog
jonas-38d460fe

I dag er det flere som skriver om World Economic Forum(Weforum) og hvilken grotesk agenda dem har planlagt. Men allikevel er det ingen hovedmedia som publiserer noe som helst av informasjon fra Weforum. Altså, den vanlige Ola og Kari har dermed ingen kunnskap om hva Weforum er og hvilken planer dem har. 

Når vi ser på politikerne som i stor grad sover eller av egen fri vilje, fremmer Weforum og dens agenda, gjør dem store overgrep mot norges befolkning. 

For å forklare kort hva Weforum gjør, for nye lesere, har dem sponset og fått valgt inn/plassert ledere i land over hele verden. Dem har plassert nøkkelpersoner i posisjoner på innflytelsesrike institusjoner. Dette er ikke noe dem holder hemmelig, for dem er ikke lenger redde for å bli avslørt. Så lenge dem kontrollerer media over hele verden, vil ingen bli bevist i hva dem gjør, og kan jobbe i det stille uten å bli stoppet av noen som helst. For faktumet er at Weforum støttes av verdens rikeste som eier over 99% av alt i hele verden. 

Weforum ønsker å kontrollere hele verden. For å kunne få det til, må den største trusselen elimineres. Den største trusselen er ikke Putin, Russland eller Kina. Den største trusselen er faktisk grunnloven til USA. 

Hvorfor er USA sin grunnlov en så stor trussel for Weforum?

Den amerikanske grunnloven er det mest geniale som noen gang er skapt av politikere i jordens historie. Denne grunnloven, som står over alle andre lover i USA, beskytter individet og dens rettigheter mot overmakter med onde hensikter. 

Weforum sitt motto er Build Back Better. Dem ønsker med andre ord å rasere sivilisasjonen som vi kjenner til i dag, for så og bygge den opp igjen i sitt eget bilde. Det betyr at vi mennesker blir lokket med frihet, som egentlig er fangenskap. Teknologien som eksisterer i dag har potensiale til å kontrollere verdens befolkning på en måte verden kun har luktet litt på i Kina. Dette er bildet Weforum ønsker å bygge. Weforum støtter og hjelper politikere som dem har valgt ut, til å vinne lovlige valg i hele verden. Weforum kaller dem for Young Global Leaders(YGL)

 

Globalsitizen
Her står Erna Solberg i 2018 uten skam, og mottar en pris med direktøren til Weforum.

Verden er i store endringer. Alt som skjer i dagens samfunn, kriger, strømpriser, drivstoff priser, matmangel m.m. er konstruert av Weforum. 

Når vi først er innom krig temaet, så er Biden og de fleste demokratene i USA Weforum folk som følger deres agenda istedenfor å beskytte grunnloven. 

Nå er det mange som tenker at Ukrania krigen er en kamp for frihet for Ukrainerne, men der må jeg dessverre skuffe uten at det er min intensjon. For Putin er også en YGL. Krigen i Ukrania er konstruert og handler om å destabilisere verden med formål om å få tilstrekkelig med makt at USA faller i grus. 

Når det er gjort, kan dem bygge landet opp igjen, uten grunnloven. Derretter, vil menneskeheten i realiteten bli slaver for et monster av et system, som ingen kan knekke. Det vil si at alle mennesker som fødes på jorde, vil bli født i et system som har full kontroll på hvordan vi tror, tenker, føler, så lenge det eksisterer mennesker på jorden. Noe som i prinsippet betyr i all evighet.


Klikk på bildet for å lese mer om YGL.

Vi har mange politikere på stortinget i dag som fremmer Weforum og dens agenda. De fleste har åpne profiler som ligger på weforum.com. De som vil utforske mer kan bruke tid å lese de fine ordene på nettsiden deres. Dem holder ikke skul på noe. Men dem pakker alt inn i fine ord. 

Kanskje du fikk med deg da Solberg benektet Weforum og kalte det for en konspirasjon? 


Klikk på bilde for å se videoen hvor Solberg avsløres for løgn og bedrageri.

Til og med Kronprinsen vår er en YGL som representerer Weforum istedenfor det norske folket. 

Jonas Støre ble tidlig en YGL da han var i regjeringen med Gro H. Brundtland. Sistnevnte var den første kjente YGL statsminister i norge. Men på den tiden var det ikke definert som YGL. 


Kronprinsen
Kronprinsen forteller entusiastisk hvor fantastisk det blir etter “The Greate Reset”.

Av norske politiske parti er det kun Demokratene som anerkjenner offentlig at World Economic Forum er menneskehetens største trussel. 

Desverre har det vært mange interne konflikter i partiet opp gjennom tidene, men partiprogrammet er ikke til å ta feil av. i forbindelse med 20 års jubileumet til Demokratene 26-27 august i Oslo, ser vi et godt eksempel på hvor viktig Demokratene er for norge. Dem viser nemlig filmen 2000 Mules, som er en sensurert dokumentarfilm som tar opp hva som hendte ved presidentvalget i USA 2020. 

Om du vet om flere norske partier som åpent annerkjenner Weforum for det dem er, kommenter gjerne.