vitenskapelig studie viser en økning i dødsfall i 145 land etter at vaksiner ble introdusert

Politikeren.com

Read Time:1 Minute, 44 Second

En ny vitenskapelig studie av 145 av de mest Covid-19-vaksinerte landene globalt har funnet en betydelig økning i overføring og død etter at vaksinene ble introdusert.

Den 99 sider lange studien, som ble kalt «Worldwide Bayesian Causal Impact Analysis of Vaccine Administration on Deaths and Cases Associated with Covid-19: A BigData Analysis of 145 Countries,» fant at i USA alene har koronaviruset forårsaket en svimlende 38 % flere Covid-tilfeller per million. 

Forskerne som utførte studien fant at nesten 90 % (89,84 %) av de 145 landene opplevde denne negative effekten etter at Covid-19-vaksinene ble gjort tilgjengelig. Studien uttalte:

Resultater indikerer at behandlingen (vaksineadministrasjon) har en sterk og statistisk signifikant tilbøyelighet til å kausalt øke verdiene i enten y1 [variabel valgt for dødsfall per million] eller y2 [variabel valgt for tilfeller per million] utover det som ville ha vært forventet uten behandling.

y1 viste en økning/reduksjon på (+115/-13), noe som betyr at 89,84 % av statistisk signifikante land viste en økning i totale dødsfall per million assosiert med Covid-19 direkte på grunn av årsaksvirkningen av behandlingsstart [vaksiner].

y2 viste en økning/reduksjon på (+105/-16), noe som betyr at 86,78 % av statistisk signifikante land viste en økning i totale tilfeller per million av Covid-19 direkte på grunn av årsaksvirkningen av behandlingsstart.»

Uten tvil den mest skurrende delen av studiens funn er at landene som registrerte færrest Covid-19-dødsfall i 2020, hadde den mest signifikante økningen i tilfeller og dødsfall etter at Covid-19-vaksinene ble introdusert.

«Land med få Covid-19-dødsfall i år 2020 ser ut til å ha klart seg verst av alle land etter vaksineadministrasjon (f.eks. Thailand, Vietnam, Mongolia, Taiwan, Seychellene, Kambodsja, etc.),» heter det i studien.

«Årsaksvirkningen fra vaksineadministrasjon sett i disse landene [er] hundrevis eller tusenvis av prosentvise økninger i totale dødsfall og tilfeller per million. Vi kan være mest statistisk sikre på grunn av den umiddelbare økningen av Covid-19-assosierte dødsfall og tilfeller etter vaksineadministrasjon, hvor det før vaksineadministrasjon var få eller ingen.»

Last ned studien her.

Happy

Happy

0 0 %

Sad

Sad

0 0 %

Excited

Excited

0 0 %

Sleepy

Sleepy

0 0 %

Angry

Angry

0 0 %

Surprise

Surprise

0 0 %

Les artikkelen direkte på Politikeren