Virkelighet og forstand: Noen forstår ikke at ild er farlig før de brenner seg.

Derimot.no

EU-kommisjonen og USA må bøye seg for virkeligheten.

Vi henter også denne korte kommenteren fra «Moon of Alabma» som bekrefter det som nå blir ganske åpenbart for alle som ikke er helt forgiftet av våre vestlige store medier. Sanksjonspolitikken rammer først og fremst oss selv:

Jeg sa det helt åpenbare 28. februar:

Alt energiforbruk i USA og EU vil nå komme til en topp-pris. Dette vil presse EU og USA inn i en resesjon (økonomisk nedgang, red.). Ettersom Russland vil øke prisene for eksport av varer der de har markedsmakt – gass, olje, hvete, kalium, titan, aluminium, palladium, neon osv. – vil økningen i inflasjonen over hele verden bli betydelig.

Den 4. februar erklærte Russland og Kina en multipolar verden der de er to partnerpoler som vil motvirke den amerikanske. Russlands inntog i Ukraina er en demonstrasjon av det.

Det viser også at USA ikke er villig til å gi opp sin trang til overherredømme uten stor kamp. Men mens USA i løpet av de siste 20 årene har brukt pengene sine på å rote til Midtøsten, har Russland og Kina brukt tiden på å forberede seg på den større konflikten. De har brukt mer hjernetid på problemet enn USA har.

Europeerne burde ha erkjent det i stedet for å hjelpe USA med å opprettholde sitt selvbilde av en unipolar makt.

Det vil ta litt tid før de nye økonomiske realitetene slår seg ned. De vil sannsynligvis endre dagens syn på Europas virkelige strategiske interesser.

Jeg innrømmer at det har vært morsomt å se prosessen forutsagt ovenfor.

Forsidebilde: Torsten Dederichs

1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 ganger.

Post Views: 22

Les artikkelen direkte på derimot.no