272028890_10165855292625507_7774467922351638602_n-290b2596

Vi er kjærlighet ❤️

Blog
272028890_10165855292625507_7774467922351638602_n-290b2596
«De fikk meg til å tro at den der dopen var problemet, men rusen er jo bare symptomet på problemet.
For behovet er problemet….
Behovet som jeg har….
Behovet for et svar….
Til og med om det er galt»
Så rus er helt feil vei å gå, må nå til enhver tid være klar.
På nok en nedtur mister jeg fokus helt, jeg slipper blikket jeg hadde på den ballen, kraft og evner brått forsvinner og med en intensjon om å heale, ender jeg opp med å såre.
Er så mye her i verden jeg kan få té, uforløst potensiale kommer snart til utrykk skal du få se…..
Tiden er inne nå for å reise seg, alle eldgamle kulturer har profetert det
Barn av stjernene, barn av moder jord; krev din plass under solen, gjennoppstå fra asken så mektig, så sårbar og så stor✨❤️???‍♂️
Jeg er på en reise mot økt bevissthet og å eliminere all lidelse. Gåten hvordan å eliminere lidelse fra livet blir den jeg skal løse her på dette stedet.
Fortiden kan ingen forandre, og de færreste kan i det hele tatt forstå definisjonen av opplyst‼️✨
Alle dårlige valg er først og fremst et resultat av forvirring. Ingen kan for evig klandres og beskyldes for en eller flere handlinger dersom de er begått som et resultat av forvirring. Så alle mennesker jeg har skadet i mitt liv —> Uansett omfanget av skaden og om det ble gjort bevisst eller ubevisst!! Tilgivelse er eneste alternativ om en negativ handling begås på grunn av personlig forvirring. Jeg beklager og ber alle som bærer nag til meg om tilgivelse.
Alle som noensinne har skadet meg —> både bevisst og ubevisst —> grunnet egen forvirring, jeg tilgir dere alle sammen
Og når det skjer, som tidligere hyppig har skjedd —> at jeg havner i en situasjon hvor jeg ikke føler meg klar for å tilgi —> så tilgir jeg meg for det. Og tilgir alle andre like fullt. Sist og viktigst av alt; for alle de evig mange forskjellige måtene som jeg skader meg selv, skammer meg selv, dømmer meg selv eller på noe slags vis ser ned på meg og er skuffet av meg selv —> Jeg tilgir i så fall meg selv for det!! Og endrer framover nå endelig atferd, for jeg er ikke lengre forvirret, men bevisst min reise?‍♂️❤️✨
Jeg føler all din smerte, kan føle den helt likt som min. Din smerte er jo min og min er din. Selvom vi hver eneste dag går rundt å spiller en slags karakter – du og jeg vet jo at under disse detaljene og ulike identitetene – så er vi direkte tilknyttet hverandre rett og slett i visdommen og bevisstheten om at vi begge er mennesker! —Evner du eller noen egentlig virkelig å forstå hva det faktisk betyr??
Det betyr jo at uansett om vi lever to fullstendig ulike liv og følger forskjellige religioner – uansett hva som helst, så er vi helt samme art. Så uansett så er min og din fundamentale posisjon og mening i livet helt dønn 100% nøyaktig det samme!!!
Vi bor på samme del av verden, på akkurat denne planeten og ikke minst -> i akkurat disse tidene!!!! – La oss ikke mere falle for splitt og hersk taktikkene, men heller innse at vi er jo helt nøyaktig det samme meg og deg!!
Og det er i kjærlighet vi alle henger sammen❤️✨
Sånne mennesker som oss, vi blir ikke bare plutselig healere, vi kom som healere. VI ER!!
Noen av oss jobber enda med å forstå hva vi faktisk er.
Vi blir ikke plutselig historiefortellere.
Vi kom med en helt egen forteller-evne, sittende på lærerike og spennende historier vi selv og våre forfedre har levd. VI ER!!!
Mange av oss jobber enda med å forstå hva vi er. Vi blir ikke bare plutselig om til artister…… dansere……. musikere……. hjelpere…… fredsmeglere………. Vi kom slik. VI ER!!!
Noen av oss jobber enda med å klare forstå hva vi er. Vi kom som kjærlighet. VI ER KJÆRLIGHET❤️ Mange av oss jobber enda med å forstå hva kjærlighet er….
Å forstå hva vi er for så å alliere oss med den aller sterkeste kraft. Være den kraften. Være kjærlighet.
Kun de av oss som forberedes på en større oppgave går igjennom en tøff tid først. Gjennom mine egne sår på mine egne hender, gjennom min forståelse av en kollektiv smerte for en empat umulig å ikke merke.
Gjennom den store og mektige kraften i hjerte, så kan healingen starte, eliminering av smerte✨
Kun de sterkeste som forberedes til en større oppgave, går en vanskelig vei først.
Alt er mulig for den som bevisst holder lyset, som ser sin reise og tør å følge sitt kall. ??❤️?‍♂️✨✨