Vestlig krigspropaganda avslørt – sensurert av YouTube

Nyhetsspeilet Video
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Nyhetsspeilet.no:

Løgner trues av fakta. Noen frykter sannheten. Derfor har såkalte «fact checkers» dukket opp i senere tid. Har du tenkt over hvorfor NRK, Dagbladet, VG og TV2 sine journalister og redaktører ikke anser at avslørte fakta er viktig å skrive om?

Følgende video ble sensurert av YouTube forrige uke og gjorde at Redacted, det uavhengige nyhetsstudioet som dekket informasjonen ble suspendert fra YouTube som er eid av Google.

Innslaget er fra 19. november 2022. Sensuren ble gjort i etterhånd. Gjør deg selv opp en mening om du synes dette er så ille at det ikke bør tillates presentert for folket. Eller at ingen redaktører i massemedia finner dette aktuelt å publisere.

Redacted er tilbake nå etter en ukes suspendering. Den aktuelle videoen eksisterer ikke lengre på YouTube, men Rumble er fremdeles en videotjeneste som er urørt av de kriminelle milliardærene som eier det aller meste av massemedia og industri i verden.

YouTube er eid av Google som er igjen eid av Alphabet Inc. Deres største aksjonærer er Vanguard og BlackRock, de bedriftene som har størst aksjemajoritet i de aller fleste store bedrifter verden over. Gjør dine egne undersøkelser eller se dokumentaren Monopoly.

Et annet smutthull for sannferdig informasjon som den kriminelle eliten har glemt å smøre/true er gravferdsbyråene. Se alt om det i den ferske dokumentaren Died Suddenly.

Kilde: https://rumble.com/v1onyyl-warnings-this-is-how-war-propaganda-works-redacted-with-clayton-morris.html

Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar