Verktøykassa er tom. I USA går de nå til ytterligheter med drapsoppfordringer av andre statsledere.

Derimot.no

Situasjonen i USA er langt fra lystelig og særlig ikke innad i den sittende administrasjonen. Regjeringen popularitet faller på meningsmålingene og med sterkt økende bensinpriser, eskalerende inflasjon, stigning i matvareprisene osv. vil ikke populariteten øke.

Da er det godt å ha noen å skylde på: Putin. Bortsett fra at det ikke han han som bestemmer Russlands politikk aleine – den type feilinformasjon er som en pølse i slaktetiden for regjeringen lyger hele tiden – er da Putin god å ha slik at folk kan få et fjes å mislike, spytte på og å hate. Da blir oppmerksomheten ledet bort fra egne feil og tabber. Det er tross alt valg til høsten.

Dreping er en USA-spesialitet. Hollywood kan akkurat det.

Problemet er at hvis en tar for hardt i kan det slå tilbake på en sjøl. Vi vet ikke om det er det som skjer i dette tilfellet, men det begynner å bli temmelig drøy kost som kommer ut fra munnen til USA-politikere nå. Verktøykassen er tom og da må det sterke ord til. Men ordene skaper stemninger som en skal passe seg for.

Kan den ene drepes kan også andre bli utsatt for det, f.eks. i USA. Og det er vel ikke meningen. Det er bare folk som Gadaffi, Milosevic – og Putin som fortjener døden og de to første har USA allerede sørget for å få fjernet.

Det står dårlig til i USA nå. Det som fremgår av den korte meldingen under tyder på det.

Knut Lindtner
Redaktør

Putin må drepes sier kongressmedlem i USA.

Fra Voltaire Network.

I et intervju den 3. mars 2022 i Sean Hannity Show på Fox News krever senator Lindsey Graham at president Vladimir Putin må drepes, på samme måte som Klaus von Stauffenberg hadde prøvd å drepe Hitler.

Avril Haines

 

Under et offentlig møte i USAs House  Permanent Select Committee on Intelligence, som fant sted den 8. mars 2022, leverte direktøren for nasjonale etterretning Avril Haines et uhyggelig bilde av Russlands president Vladimir Putin. Det var kokt sammen av hennes team.

Dagen etter sto den demokratiske senatoren Angus King fram på MSBCs Morning Joe, og refererte  til Putin som «den farligste mannen i verdenshistorien».

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Susan Holt Simpson

https://www.voltairenet.org/article215951.html

72 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 72 ganger.

Post Views: 115

Les artikkelen direkte på derimot.no