Verden er større enn Nato-området: WHO tvunget til en ydmykende retrett.

Derimot.no

derimot.no:

Et slag i ansiktet på globalistene

Av skribent 

Strålende nyheter fra Genève

Av Stephen Andrew, Mirani, OneNation, Australia.

Som de fleste av dere vet, har World Health Assembly brukt de siste 7 dagene på å vurdere Bidens 13 kontroversielle endringer i den internasjonale helseforskriften .

Offisielle delegater fra velstående utviklede nasjoner som Australia, Storbritannia og USA uttalte seg til sterk støtte for endringene og oppfordret andre stater til å slutte seg til dem for å fraskrive seg sine lands suverenitet.

Det første tegnet på at ting kanskje ikke går globalistenes vei, kom imidlertid onsdag 25. mai, som tilfeldigvis også var Afrikadagen.

Botswana leste en uttalelse på vegne av sine 47 AFRO-medlemmer, der de sa at de kollektivt ville holde tilbake sin støtte til «reformene», som mange afrikanske medlemmer var svært bekymret for.

Flere andre land sa også at de hadde forbehold over endringene og heller ikke ville støtte dem.

Brasil er et av verdens største land, både i areal og i folketall.

Disse inkluderte Brasil, Russland, India, Kina, Sør-Afrika, Iran og Malaysia. Spesielt Brasil sa at de ville forlate WHO helt, i stedet for å la befolkninga bli underlagt de nye endringene.

Til slutt ble WHO og dens velstående nasjonsstøttespillere tvunget til å trekke seg tilbake.

De har imidlertid ikke gitt opp – langt ifra. I stedet gjorde de det de alltid gjør og ‘gjorde en vending’.

På deres anmodning ble ei ny arbeidsgruppe kalt sammen for å komme med «tekniske anbefalinger om de foreslåtte endringene» som vil bli framlagt på nytt sammen med pandemitraktaten, på det 77. helseforsamlingsmøtet i 2024.

Det har også vært mye motstand fra republikanere i USA, der mange av dem som har lagt fram nye lovforslag som gir den amerikanske kongressen/senatet fullmakter til å overstyre alle WHO-mandater eller -direktiver utstedt som en del av internasjonale avtaler.

Den ene, kalt ‘No WHO Pandemic Preparedness Treaty Without Senate Approval Act’ har 15 medsponsorer og ble lagt fram for Senatet 26. mai 2022 av den republikanske senatoren Ron Johnson, som sa at «USAs suverenitet er ikke omsettelig».

Her i Australia må vi holde presset oppe på våre egne parlamenter, både føderale OG delstater, øke kostnaden for dem, og aldri se oss til siden.

Bare vær forberedt på at kampen om den digitale ID-en pågår nå, og når det føderale parlamentet starter på nytt, må vi for enhver pris skjerpe motstanden mot det fra nå av.

Jeg oppfordrer alle som ikke allerede har gjort det, til å signere og dele min Queensland Parliament-petisjon om IHR-endringene og pandemitraktaten (lenke nedenfor).

Klikk her for lenke til Queensland ePetition: Pandemic Treaty and Amendments to the International Health Regulations


Kommentar

Det at ikke minst afrikanske land og land som Brasil, Russland, India, Kina, Sør-Afrika, Iran og Malaysia har kommet med skarpe innvendinger mot WHOs forsøk på å skape seg en global kontroll over alle verdens land er uhyre oppløftende. Det betyr ikke at kampen er vunnet, på ingen måte. Men det betyr at det er kastet tilstrekkelig mange tresko inn i maskineriet til at det blir lettere å reise motsnatdskampen.

Vi har til nå ikke registrert at noen av stortingspartiene har tatt til orde mot dette forsøket på et globalt statskupp, ei heller SV og Rødt.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Sharon McCutcheon

16 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 16 ganger.

Post Views: 24

Les artikkelen direkte på derimot.no