Venstreorientert amerikansk regjering lanserer dystopisk “sannhetsdepartement”

Politikeren.com
Read Time:2 Minute, 43 Second

President Joe “mumle” Biden kom under kritikk for å ha etablert et «dystopisk» desinformasjonskontor under hans Department of Homeland Security. Utnevnelsen til lederposten er eksplosiv.

Oprettelsen har møtt massiv motstand, spesielt fra konservative i USA, som mener ytringsfriheten i fare og under massivt angrep fra en diktatorisk regjering.

USAs president Joe Biden og hans venstreorienterte administrasjon har nok en gang vakt misnøye fra konservative og folk flest. Det er på grunn av det nye desinformasjonskontoret, som allerede sammenlignes med Sannhetsdepartementet i George Orwells «1984».

Konservative kritiserte Department of Homeland Securitys (DHS) Orwellske nye «Desinformation Governance Board».

Guvernør DeSantis sier at Florida vil ta grep mot Biden-administrasjonens nye «Sannhetsministerium» – «De ønsker å kunne legge ut falske fortellinger uten at folk kan si fra og slå tilbake … Vi kommer ikke til å la Biden komme unna med dette”

Den politiske venstresiden i USA mener uten tvil timingen er passende, ettersom Elon Musk har lovet å gjøre Twitter til et sted for ytringsfrihet etter hans kjøp av 44 milliarder dollar av den sosiale medieplattformen, som er beryktet for selektiv sensur av konservative patriotiske, og høyreorienterte synspunkter.

“Ubehagelig,” skrev den sørafrikanske milliardæren på Twitter som svar på en tweet fra den konservative kommentatoren Steven Crowder, som sammenlignet det nyopprettede styret med Nazi-Tyskland.

Flere republikanske politikere kritiserte også det nye kontoret skarpt. Det er snakk om «skam» og «dystopi», som også er i strid med Grunnloven. Andrew Clyde, kongressmedlem fra Georgia, skrev : «Bidens dystopiske desinformasjonsstyre er veldig farlig og fullstendig grunnlovsstridig. Jeg ber kongressen undersøke DHS-avdelingen for sannhet.»

(Bidens sannhetsdepartement, Nina Jankowicz personen som er en “ekspert” med “omfattende kvalifikasjoner”)

Men det er langt fra slutten av historien. Bidens valg av personell til å lede det nye “Sannhetsdepartementet” reiser spørsmål. Nina Jankowicz, som har fått toppposten, regnes tross alt som en formidler av desinformasjon og Fake News.

Tross alt har hun alltid beskrevet historien om Hunter Bidens “bærbare datamaskin fra helvete” som russisk propaganda og har nærmest kommet til forsvar for sønnen til den amerikanske presidenten. Dette har nå tilsynelatende blitt hedret av Biden.

Siden Biden-administrasjonen, sammen med regjeringene i femti andre land, publiserte en erklæring for fremtiden til Internett , som er rettet mot politikken til “autoritære” regjeringer og har som mål å redusere spredningen av “desinformasjon” og “trakassering,” det blir også klart at meningsfrihet og mangfold av syn på Internett generelt sett skal legges for klar for galgen.

Det bør ikke glemmes at George Orwells visjonære bok «1984» i økende grad blir målrettet av venstreorienterte sensurer ved universiteter , som ikke ønsker å avsløre «snøfnuggene» blant studentene for den brutale sannheten om manipulasjon fra politikk og media.

Les artikkelen direkte på Politikeren