Vaksinene; politikerne får saltvann, de andre sykdom og død

Nyhetsspeilet
Vera Kanalecs brutale oppdagelser

Faktasjekkerne har meldt seg, jeg synes de igjen har gjort en svak innsats, men det er ikke først gang…(lenke her, se deres begrunnelse, hos meg ble kroatisk automatisk valgt i Google oversetter, her).

Vera Kanalec, tidligere administrativ sjefssykepleier ved Universitetsklinikken i Ljubljanana (fra video, her).

«Denne vaksinen som nå er tatt i bruk, 30% av denne er placebo (saltvann), men du vet ikke om du har fått placebo, det kan hende du har fått Jansens, ikke vær sikker på at du har fått Astrazeneca, selv om du spør om å få se på vaksineglasset, det er ikke nødvendigvis den vaksinen du ble vaksinert med. Dette skjer ikke overalt, men er noe av informasjonen jeg har fått fra kolleger fra Slovenia; vi kan gå utifra at det er dette som skjer. Det er grunnen til at de begynte nå: Hvis du har blitt vaksinert med de ene, du kan også bli vaksinert med den andre, og så videre. Men du vil aldri få vite hva du egentlig fikk. Men det er en forskjell, jeg vet ikke om det er noen vaksinerte her. Hovedsakelig er det de som får kortet og tar stikket: På dem er nummeret 1, 2 og 3. De som får placebo (saltvann), husk dettte. Nummeret er bare et ett-tall. Ikke to (2) og ikke tre (3). Bare så dere vet det. Men det er som…unnskyld??…Vet de hvem som får placebo? Ja, de vet, men du får ikke vite det. Nå vet også du dette. De satset på at alle skulle ta vaksinen» (slovensk med engelsk undertekst, Bitchute, her).

«For those bottles with number 3, she says that people who received it will get soft tissue cancer within 2 years. The third dose gives cancer so avoid the 3rd dose, it’s your life at stake here! She says she personally witnessed all the politicians and tycoons being injected and they all got the shot with the number 1 batches, so they got a saline solution, a placebo» (tekst, her).

En enkel kode, livs- eller dødsdom

Fra et vaksinepass(?): Avgjørende kodenummer på medisinglass fra Slovenia, foto hentet (00:57), her, se artikkel Daily Telegraph, her.

Pussig: I flere måneder ante det meg at det måtte være slik; Hvis jeg traff noen som fordelte vaksinenen spurte jeg etter koder på glassene. Kodering ville kunne gjøre bedraget perfekt, dekke over spor og alikevel få et ønsket resultat, men uten å røpe seg for mye. Man kunne ved hjelp av den alltids finne på nye bortforklaringer og utveier, hvis folk som skjønte at her var ugler i mosen, spurte og grov for mye.

Å hvilken oppdagerglede å treffe en oppriktig, hjertevarm og håndfast dame som bekreftet dette, jeg beundrer grenseløst slike modige kvinner, slike har utrettet mye godt i Europas historie, vi lever av det den dag idag, hun vant sporenstrek min tillit og beundring. Da faktasjekkerne på Facebook avviste henne (se melding), skjønte jeg at hun hadde truffet riktig. Intervjuet med henne kan ha skjedd i juli måned 2021 i Slovenia, […]