Utrolig tilfelle av statlig undertrykkelse i Tyskland – Pensjonist tiltalt for plakat med gode ord om Putin

Utrolig tilfelle av statlig undertrykkelse i Tyskland – Pensjonist tiltalt for plakat med gode ord om Putin

Politikeren.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
Utrolig tilfelle av statlig undertrykkelse i Tyskland – Pensjonist tiltalt for plakat med gode ord om Putin

Politikeren.com:

Read Time:3 Minute, 42 Second

Teoretisk sett er det fortsatt ytringsfrihet i Tyskland. Forutsatt at man vil leve med konsekvensene. En 64 år gammel pensjonist er anklaget for å ha satt håndskrevne plakater på et leilighetsvindu 11. april 2022 for å ha godkjent Russlands krig mot Ukraina.

I en tid nå har den tyske innenlandske etterretningstjenesten samlet inn data om regimekritikere under det såkalte fenomenet «delegitimering av staten som er relevant for konstitusjonell beskyttelse» . Ved å gjøre det refererer den eksplisitt bare til «høyreekstremister», «rikes borgere», «selvguvernører» og «dissidenter».

De reelle farene, venstreekstremismen og radikal islamisme ignoreres. Det nye fenomenet viser til demokrater som våger å kritisere systemet, ta opp klager og stå for sine meninger.

Den aktuelle saken om en pensjonist fra den tyske delstaten Saarland beviser at dette nå kan være ekstremt farlig.

På grunn av denne teksten er pensjonisten siktet og må i fengsel. (Reproduksjon av bilder på internett)

Statsadvokaten anklaget den 64 år gamle Heidemarie Klara S. fra Saarland kommune Quierschied, ikke langt fra den franske grensen, for å «godkjenne kriminelle handlinger» i henhold til §140 i den tyske straffeloven.

Etterforskningen pågår; pensjonisten risikerer inntil 3 års fengsel eller bot. Tyskspråklige rapporter om det kan knapt bli funnet, men mange Telegram-kanaler og det russiske mediet Komsomolskaya Pravda (KP) rapporterte om det utrolige tilfellet med statlig undertrykkelse.

Myndighetene har restriktivt forfulgt pro-russiske uttalelser i Tyskland siden begynnelsen av krigen i Ukraina, nappet dem i knoppen, og om mulig straffet de med publisitet og latt folket føre den føre den første dommen. Selvfølgelig er det teoretisk fortsatt ytringsfrihet i Tyskland. Forutsatt at man vil leve med konsekvensene.

Som rapportert stormet Saarlands myndigheter og ransaket 64-åringens leilighet tidlig i mai.

Ordre fra den lokale domstolen i Saarbrücken

Ransakingsordren utstedt av påtalemyndigheten er datert 2. mai 2022. S. er tiltalt for å ha plassert håndskrevne plakater på et leilighetsvindu 11. april 2022, «ved hjelp av hvilke hun godkjente den russiske angrepskrigen mot Ukraina. ”

SENSURERING AV AVVIKENDE FORTELLINGER

Plakatene som angivelig ble beslaglagt under ransakingen beviser Saarland-kvinnens forbrytelser: Flertallet av pro-russiske meningsytringer, anklager om valgfusk og kritiske uttalelser om statlig mandat genterapi.

Tallrike såkalte faktasjekkere prøvde iherdig å ærekrenke disse omstendighetene som pro-russisk desinformasjon. S. kaller for eksempel den ukrainske presidenten Zelensky for en «marionett». Hun uttrykker også bekymring for potensielt farlige eksperimenter i Biolabs i Ukraina.

Men i dag vet vi: Disse Biolabs eksisterer (eller eksisterte). WHO og USA var på ulike måter involvert i det som skjedde der. Et faktum som ikke passer til fortellingen om vestlig rapportering.

Tallrike uregelmessigheter i amerikanske valg og valget av Forbundsdagen.

Videre hevder S. på plakaten sin at den lovlig valgte presidenten i USA er Donald Trump. Valget ble stjålet, den sittende president Biden en bedrager, sa hun.

Nå kan valgfusk i det amerikanske presidentvalget ikke bevises helt utover enhver rimelig tvil i alle henseender den dag i dag. Likevel tyder mange indikasjoner og ledetråder på nettopp det (se her ).

Uregelmessigheter og anomalier var heller regelen enn unntaket der, i likhet med valget av den tyske Forbundsdagen (se her ) i fjor.

STATLIG ETTERFORSKNING OG OVERVÅKING AV DISSENTER ER PÅ VEI OPP

Selv om noen av uttalelsene fra pensjonisten fra Saarland mer tilhører konspirasjonsteorienes rike, er den stadig mer begrensede ytringsfriheten i Tyskland fortsatt sakens kjerne. En annen ting tatt i betraktning er at vi må ærlig talt innrømme at en del av teoriene har vært riktig og nært til virkeligheten

I tillegg er det et dypt splittet samfunn og en antatt rettsstat som i mange tilfeller ikke lenger er i nærheten av å yte loven rettferdighet. I midten av april var 140 straffesaker for pro-russiske uttalelser gjort offentlig allerede til behandling hos tyske påtalemyndigheter.

Antall rettssaker vil trolig ha økt betydelig siden den gang.

Det er ingen tvil om at dagens venstreregime ikke tåler noen motstand og at uttalelser som avviker fra fortellingen kan få alvorlige og vidtrekkende konsekvenser.

Men senest når urettferdighet blir rett, blir motstand en plikt, slik Grunnloven slår fast.

Hvis du er fornøyd med innholdet som politikere leverer så kan du bidra til nettstedets utgifter med en liten donasjon via PayPal-kontoen. Alle donasjoner brukes utelukkende til å betale for domener, abonnementer, bilderettigheter og vedlikehold av nettsiden. Link til paypal.

https://www.paypal.me/politikeren

Les artikkelen direkte på Politikeren

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar