Tyskland starter diskusjon om obligatorisk vaksine etter nye rekordtall

Politikeren.com

Read Time:1 Minute, 33 Second

Tyskland setter ny rekord på 164 000 daglige Covid-saker som får parlamentet til å starte med å diskutere obligatoriske vaksiner

Tyskland rapporterte i dag en ny rekord på 164 000 Covid-19-infeksjoner på én dag, det får underhuset i parlamentet til å forbere seg på å debattere forslag om enten å kreve obligatorisk vaksine enten for de over 50 år eller alle over 18 år.

Rundt 75 % av befolkningen har mottatt minst én dose av en vaksine – mindre enn i andre vesteuropeiske land som Frankrike, Italia eller Spania, hvor tilsvarende tall er over 80 %. Vaksinasjon i Tyskland har stanset nesten fullstendig opp.

Reuters rapporterer at forslagene som diskuteres inkluderer å kreve at alle voksne innbyggere skal vaksineres mot Covid, eller bare de over 50 år, eller bare å kreve at alle de som ikke er vaksinert skal motta spesiell rådgivning og tvungen konsultasjon.

Tidlig i koronaviruspandemien var Tyskland mer vellykket enn mange av sine andre EU land, de trodde og de var flinke med å begrense infeksjoner gjennom sakssporing og karantener. Men siden i fjor sommer har tallene vist seg å i ettertid ikke stemme og et fall i regional koordinering har tatt kontroll eller mistet kontroll om du vil og den offentlige misnøyen har vokst. Tyskland er nok et eksempel på tiltak som ikke fungerer men bare maskerer et problem og når ting ikke går som politikere ønsker og meningsmålinger synker så fører de inn obligatorisk vaksine.

Smitten derimot vil ikke synke uansett om du tar 40 doser av vaksinen da den ikke beskytter risikogruppen, eldre og syke. Eldre, syke og andre med risikoer har aldri vært med i studier med vaksinene og de dør fortsatt like mye om ikke mere etter vaksinene ble innført tidlig 2021.

Motstandere av obligatorisk vaksinasjon sier at det bryter med grunnlovens andre artikkel, som garanterer innbyggerne kontroll over egen kropp.

Happy

Happy

0 0 %

Sad

Sad

0 0 %

Excited

Excited

0 0 %

Sleepy

Sleepy

0 0 %

Angry

Angry

0 0 %

Surprise

Surprise

0 0 %

Les artikkelen direkte på Politikeren