Støre-regjeringen forsøker nå å tvinge vaksine og koronasertifikat på befolkningen — vil nordmenn evne å sette ned foten?

nononsensenews.org

Av Are.

are_thmb_fin
Are

Jeg beklager hvis dette skulle ødelegge feiringa til alle dere som nå er sjeleglade over at koronarestriksjonene har blitt (nesten) opphevet. Opphevingen er trolig bare en puslebrikke i dette store psykologiske spillet som har til hensikt å innføre koronasertifikat og få flest mulig av oss vaksinert. Her er det viktig å vite at restriksjonene vi allerede har vært gjennom representerer brudd på norsk grunnlov. Slå den: vi har en regjering som ikke tar hensyn til de aller mest grunnleggende lover, og det betyr at forbrytere nå leder landet!

I to år har vi nå vært vitne til en rekke komiske pressekonferanser hvor den norske regjering har forsøkt å begrunne absurde tiltak forkledd som smittevern. Vi har vært vitne mengder av kognitive spagater foran kamera, især under perioden hvor Støre har vært statsminister. Men, obs, midt under gleden som følge av oppløste tiltak, har regjeringen i det stille lagt ut en ny høring ved navn «Høringsnotat – forlengelse av reglene om koronasertifikat». (Du finner selve høringsnotatet hermed backup her). Og NÅ er det alvor, for denne gang forsøker regjeringen å lage lov som skal muliggjøre medisinsk diktatur. Selvfølgelig gjøres dette under påstander om at det dreier seg om smittevern. Klyp meg i armen, dette er som tatt ut av regien til dårlig krim.  

I høringsnotatets overskrift gis det inntrykk av at lovforslaget bare dreier seg om midlertidige endringer i smittevernloven, men vær på vakt. Man må være temmelig naiv hvis man enda ikke har skjønt at koronasertifikat og vaksiner er noe Støre og resten av de medsammensvorne politiker-marionettene har fått ordre om å innføre. Koronasertifikatet er planlagt å være det som skal være inngangsbeviset til samfunnet og dets tjenester i nær framtid. Støre bare leiter etter tilforlatelige (fiktive) grunner for å kunne å kunne innfri maktkabalens bestilling.

Her er et sitat fra høringsnotatet: «Av bestemmelsen følger at dersom det er avgjørende for å motvirke et alvorlig utbrudd av en allmennfarlig smittsom sykdom, kan departementet i forskrift bestemme at befolkningen eller deler av den skal ha plikt til å la seg vaksinere».

I utgangspunktet og i følge grunnloven har en hver rett til å bestemme hvilke stoffer som skal inn i ens egen kropp, men dette er en rett som regjeringen nå ønsker å ta fra oss. Og hvis lovforslaget får gjennomslag, kan jo staten fortsette å kalle Covid-19 for en ’allmennfarlig sykdom’, uansett om det ikke er tilfelle. et utbrudd som ’alvorlig’, for deretter å kunne tvangsvaksinere befolkningen. Selv om Covid-19 aldri har vært i nærheten av å kunne kvalifisere til betegnelsen ’allmennfarlig sykdom’. Det betyr: Alle de av oss som har greid å unngå denne katastrofale nåla, risikerer nå å bli tvunget til å ta den. Og da spiller det jo liten rolle om regjeringen skulle late som om lovgivningen bare var midlertidig, og etterhvert oppheve tvangen. Du, jeg og alle sammen vil da være vaksinert, med de følger det har for helsa vår.

Jeg lar Pål Steigan avslutte denne artikkelen med en rask oppsummering av lovforslagets konsekvenser:

Pål Steigan forklarer her litt om hva dette lovforslaget går ut på…

VIKTIG: Svarfristen til denne høringen er 4. mars, og du finner den her. For hva det er verdt, signér!

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!

Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER, eller

Hjertelig takk! ? hjerte_fin

Les artikkelen direkte på Nononsensenews