Stig nektes lettøl på eldrehjemmet, fordi det er «I strid med loven og klimamålene»

alternativ-media.com

Sverige: Etter et langt og arbeidsomt liv synes Stig Lindgren ved Framnäs eldrehjem i Fors at han i det minste har fortjent en lettøl til maten. Men fra kommunens side kommer det et skarpt nei. Hvorfor? Fordi de mener en lettøl til maten til Stig på hverdagene strider med loven og…..wait for it….klimamålene.

For noen år siden fikk kommunens omsorgsledelse den brilliante ideen om at lettøl og kullsyreholdig vann skulle serveres kun i helgedagene på eldrehjemmene. Dette antegelig for å tilfredstille egen prektighet og klima-narsissisme.

Dette ville selvfølgelig ikke Stig finne seg i, og skrev en klage hvor han spurte om hvorfor han ikke kunne få en lettøl til maten hver dag.

«I strid mot loven og klimamålene».

Anna Nurmiletho fra kommunen svarte da at ifølge likhetsprinsippet i kommuneloven slås det fast at kommunene skal behandle alle brukere likt, og at ingen må særbehandles. En enda dummere begrunnelse var at man følger kommunens klimamål og må redusere bruken av vann og annen drikke fra flaske.

Tar med eget lettøl!

Stig som betaler drøyt 4.000.- i måneden for maten, og derfor mener han fortjener en lettøl om dagen, respekterer ikke svaret fra kommunen og tar derfor med seg sitt eget lettøl til matsalen.

– Det er krenkende hvordan de behandler oss på et aldershjem, sier Lindgren til Aveste Tidning.

Reageres på sosiale medier.

På sosiale medier raser folk mot den nedverdigende behandlingen Stig får av kommunen. «Gi Stig sin bira!» er blant kommentarene som florerer:

Promotering
Promotering

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler:

Å kopiere denne artikkelen via auto-feed eller lignende, for så å utgi den på egen nettside under eget domene, slik at artikkelen fremstår som sin egen, kan gjøres mot et honorar på kr. 10.000.-
Å gjennomføre en slik handling med auto-feed eller lignende, bekrefter at man erkjenner betingelsen og godtar honoraret. Honoraret bortfaller om det foreligger en avtale på forhånd. Alternativ Media©

Les artikkelen direkte på Alternativ -Media