Sannheten er maskert UKRAINSKE STYRKER BRUKER EGNE INNBYGGERE SOM MENNESKELIGE SKJOLD

Derimot.no

Av Northern Light

Russland gikk inn i Ukraina bare timer før et fullskala ukrainsk militærangrep i Donetsk og Lugansk skulle begynne. Den eneste grunnen til at krigen ikke er over er at Russland fra starten av har valgt å gå svært forsiktig frem for å minimere sivile skader – mens ukrainske styrker systematisk bruker menneskelige skjold i sivile områder. Det mener amerikaneren Russell Bentley, som sluttet seg til Donetsks styrker allerede i 2014 og nå også er borger i Folkerepublikken.

I et intervju med den kjente trendanalytikeren Gerald Celente hevder Bentley at amerikanske mainstream-mediers rapportering om krigen i Ukraina er fullstendig falsk og at man i prinsippet ikke kan stole på noe av det som kan leses om krigen. – Alt de påstår er løgn, og jeg snakker ikke om grader av ulike oppfatninger og meninger men at de forvrenger sannheten 180 grader.

Bentley mener at det ukrainske politiske regimet de facto er et amerikansk lydighetsregime som ikke har noen betenkeligheter med å bruke sivile som menneskelige skjold, og viser til at minst 16.000 sivile er drept i Donetsk og Lugansk siden de brøt ut. Han hevder videre at påstandene om at Russland aktivt bomber byer og sivile bosetninger er fullstendig grunnløse og at det russiske militæret, hvis det hadde ønsket det, kunne ha tatt over hele Ukraina i løpet av få dager – men at dette ville ha forårsaket store sivile tap, infrastruktur, noe som Russland ønsker å unngå for enhver pris.

Ukraina vet allerede at de har tapt denne krigen, så de bruker sivile som menneskelige skjold, så enten kan Russland gjøre som USA og NATO – og ødelegge hele byer som de gjorde i for eksempel Fallujah eller i Sarajevo, eller de kan ta seg god tid og være veldig forsiktige – som er veien de har valgt, forklarer han.

Nå dreper ukrainerne hverandre

Bentley hevder videre at det som nå beskrives som en borgerkrig mellom ulike ukrainske militante falankser for tiden pågår og at medlemmer av den høyreekstreme Azov-bataljonen, som han mener fikk sin militære trening fra blant annet amerikansk etterretning, har hatt problemer med å ha ukrainsk militær ledelse og å ta ordre fra den.

Da en ukrainsk general kom for å møte representanter for Azov ved deres hovedkvarter for å ordne opp i situasjonen, skal han i stedet ha blitt myrdet av dem, hevder Bentley videre. Kort tid etter skal den ukrainske hæren ha gjengjeldt ved å beskyte Azovs base med missiler. – Nå dreper disse store lederne hverandre.

Han snakker også om hvordan det ukrainske militæret delte ut 18.000 automatvåpen til publikum i hovedstaden Kiev – en taktikk som ifølge Bentley fikk svært negative konsekvenser og gjorde deler av Ukraina til et Mad Max-lignende samfunn med stor økning i ran, skyting og annen lovløshet. I tillegg er det disse selvforsvarsgruppene som løper rundt og leter etter «russiske sabotører» men i stedet skyter på hverandre. De slakter hele familier, dette er ikke bare rykter, det er dusinvis eller flere videoer som viser dette. For eksempel ble en familie med tre barn myrdet fordi en idiot med en AK-47 trodde de var russiske spioner fordi de kjørte i en jeep.

Russell Bentley forklarer også at før det russiske militæret gikk inn i Ukraina, var det rundt 150 000 ukrainske soldater på grensen til de pro-russiske folkerepublikkene Donetsk og Lugansk sammenlignet med rundt 30 000 soldater og militser som Folkerepublikken kunne mønstre, og krigen i regionen varte i realiteten i åtte år. Det er morsomt med de som sutrer over den russiske invasjonen og uskyldige sivile. Denne krigen startet ikke i forrige uke – den startet allerede i 2014 med «antiterror-operasjonen» beordret av Joe Biden for å knuse protestene og motstanden med alle midler den har til rådighet. De brukte tungt artilleri, de brukte stridsvogner og snikskyttere.

– De har drept minst 16.000 mennesker allerede, forklarer han og hevder at 80 prosent av de sivile som døde under krigen var mennesker som bodde i folkerepublikkene Donetsk og Lugansk.
Han sier også at situasjonen eskalerte kort tid før Russlands inntreden i Ukraina og at den ukrainske hæren de siste månedene massivt har økt sin troppe-tilstedeværelse ved grensen til folkerepublikkene og at etterretningsrapporter viser at det ukrainske militæret planla en fullskala invasjon av Donetsk og Luhansk 23. februar – men at Russland handlet først.

– Man må forstå at ingenting skjer i Ukraina uten direkte ordre fra USA. Hvis USA ikke ber dem om å gjøre noe, så gjør de ingenting, og hvis USA ber Ukraina om å gjøre noe – så gjør de nettopp det. Planen var å gjennomføre et helhetlig angrep med et stort antall sivile ofre. Russerne begynte sin militære operasjon noen timer før det ukrainske angrepet skulle begynne, noe som bokstavelig talt har reddet hundrevis av liv.

USA utviklet biologiske våpen

Ifølge Bentley pågår det fortsatt omfattende kamper i området rundt Donetsk og rakettangrep er en del av hverdagen, selv om noen av de ukrainske styrkene skal ha forlatt området. Den russiske hæren skal ikke ha prioritert angrep på de ukrainske hovedstyrkene i Donbass-regionen, men i stedet fokusert på å gå rundt dem fra forskjellige retninger og erobre forskjellige ukrainske byer. – Det faller bomber hver dag her – på både sivile og militære mål.

Ifølge Bentley vil det være vanskelig å fastslå hvor lang tid det vil ta før Russland har vunnet over Ukraina, men han tipper at det i hvert fall vil ta «et par måneder» før det hele er over. Om noen måneder vil det ukrainske militæret oppløses og regimet i Kiev fjernes. Russland ønsker ikke å eie eller okkupere Ukraina, hevder han, og argumenterer for at Russlands strategiske mål er å eliminere den militære og politiske trusselen som et USA-alliert Ukraina i dag utgjør og trekker frem laboratorier for biovåpen som et annet eksempel.

USA hadde minst tolv laboratorier hvor det ble utviklet biologiske våpen i Ukraina. Disse var eid og kontrollert av USA – ingen ukrainske statsborgere jobbet der eller kunne komme inn der, legger han til og sier at dette er noe Russland anser som en svært alvorlig trussel mot sin egen sikkerhet. Disse laboratoriene samlet inn DNA-prøver fra etniske russere. Du må spørre deg selv hvorfor du gjør noe sånt. Disse laboratoriene eksisterer ikke lenger.


Fra Nya Dagbladet 18.03.2022, oversatt fra svensk.
Orginalartikkel: Uppgifter: Ukraina nyttjar mänskliga sköldar.
Med kildehenvisninger til Rolling Stone og Newsweek som har intervjuet Russell Bentley, skrevet av Isac Boman.

65 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 66 ganger.

Post Views: 137

Les artikkelen direkte på derimot.no