Så godt som ingen dukker opp for å høre Biden hevde at han var den “fattigste mannen i kongressen”

Politikeren.com
Read Time:2 Minute, 31 Second

Joe Biden, den sittende presidenten, og tilsynelatende den mest stemte for president i historien, slet med å samle en mengde på mer enn femti mennesker i New Hampshire tirsdag, hvor han klaget til dem at han var «den fattigste mannen i kongressen».

Biden besøkte havnemyndigheten i Portsmouth havn. Hans rekordlave godkjenningsvurdering var tydelig da bare noen få titalls mennesker dukket opp.

Det var tomme seter.

Biden tror tilsynelatende at han er den eneste demokraten som kan slå Trump i 2024. Ut fra dette oppmøtet, sammenlignet med at Trump fyller hele stadioner, vil han slite. Selv om det på magisk vis ikke så ut til å oversettes til mangel på stemmer forrige gang. Kanskje det er derfor han har tillit til sin evne til å vinne igjen, til tross for at selv venstreorienterte media innrømmer at han er svak og mangler lederskap.

80 millioner velgere…

Under opptredenen foran sine titalls støttespillere hevdet Biden igjen at voldsom inflasjon i USA skyldes Vladimir Putin, en forestilling som bare en idiot ville trodd, på dette tidspunktet.

Han løy også igjen og sa at gassprisene var ustabile i barndommen hans (det var de selvfølgelig ikke).

Så fortalte han «publikummet» at «jeg er så lei av “trickle-down” økonomi. Jeg har aldri funnet ut at det sildret ned på toppen av hodet mitt veldig mye. Jeg ble oppført som den fattigste mannen i kongressen på 36 år. Jeg trodde ikke du skulle tjene penger mens du jobber på kontoret.»

Lett for at hodet spinner rundt etter den setningen ja.

La oss se hva internett sier:

Les artikkelen direkte på Politikeren