Russlands Kommunistiske Parti: Iscenesatt provokasjon fra Ukraina i Bucha.

Derimot.no

«Avskyelig provokasjon fra Bandera-nazister krever uavhengig gransking»

Vesten utløses hysteri rundt angivelige «grusomheter» begått av den russiske hær i byen Bucha ved Kiev. Ofrene for «grusomhetene» oppdages angivelig straks russerne er ute av regionen. Russland erklærer nå at det må innkalles hastemøte i FNs sikkerhetsråd for å kreve at Ukraina legger fram bevis. Samtidig avviser det russiske forsvarsdepartement anklagene og sier at «ikke en eneste sivil blir såret under plassering av russiske formasjoner i Bucha».   

Bilder av «myrdete» personer dukker opp 4 dager etter ankomsten til ukrainske tropper. Flere fakta kan framlegges som tyder på en iscenesatt provokasjon. Som kjent er det sentralt for de russiske lederne å minimere sivile tap og ødeleggelse av sivil infrastruktur. Massakrer mot sivile er fremmed for den russiske armeen, som det også var for sovjet-armeen i 1944-45 når den invaderer nazi-tyske territorier. Selv etter de monstrøse grusomhetene begått av fascistene mot sovjet-folket får enheter i den røde hæren strenge ordrer mot å hevne seg på sivile.

Var dette iscenesatt?

Derimot er USAs og andre Nato-lands væpnete styrker beryktet for grusomme represalier. Husk Hiroshima og Nagasaki, fredelige japanske byer når USA ødelegger livene til hundre-tusener ved å slippe atombomber. Blodige spor følger US-amerikanere fra Korea, Vietnam, Jugoslavia, Irak, Syria og Libya. Det er bare et knippe av land der US-amerikanere begår massakrer selv eller lar lokale leiemordere begå bestialske drap. Blodige provokasjoner er US-imperialismens varemerke.

Det er mer enn nok å minne om «Rachak-hendelsen» i Kosovo når 34 døde militante UCK-terrorister presenteres som «sivile ofre for Jugoslavias væpnete styrker». Senere tilbakevises påstandene av uavhengige finske eksperter. Men da er bombe-«jobben» allerede gjort. Den -hendelsen brukes fortsatt på høyest hold i Nato som begrunnelse for 78-dagers bombing av Jugoslavia, en nådeløs terror mot sivile i mange fredelige byer fra mars til juni 1999. Tusenvis drepes og skades. Det er i dag beregnet at ødeleggelsene koster over 100 milliarder dollar.

Račak massacre
Racak-hendelsen ga USA det påskuddet de trengte til å bombe Serbia i nesten 80 dager

Det er åpenbart at uttalelser om «russiske grusomheter» er del av pågående informasjonskrig fra US-alliansen mot Russland og begrunnelse for å støtte nynazister. Nåværende pro-Nato-ukrainske elite klarer mer enn slike provokasjoner. Hele verden ser med gru på nynazistene i Ukraina som bruker sivile som levende skjold.

Terroristiske gisseltakere oppfattes alltid som grusomme forbrytere i Vesten. Flere 10-talls byer og tettsteder i Ukraina blir gisler for lokale nazister som forbyr sivile å fjerne seg fra kamp-soner. Ukrainske sentral-myndigheter klarer ikke å etablere humanitære korridorer, men påvirker på alle andre mulige måter innbyggeres sjanser til å komme seg unna kampområder. Her må vi nevne tragedien til Mariupol-innbyggerne, der militante i Asov-regimentet setter opp skyte-stillinger i bygninger med flere etasjer og forbyr beboere i de samme bygningene å forlate byen, et grusomt eksempel på bevisst folkemord, som et «sivilisert» Vesten lukker øynene for.

Kommunistpartiet i den russiske føderasjon fordømmer de avskyelige provokasjonene fra ukrainske og vestlige politikere og krever omfattende etterforskning av reelle forbrytelser begått av Bandera-nazister, deriblant brutal tortur av russiske krigsfanger, ikke iscenesatte forfalskninger.» 

Gennadij Ziuganov, leder av sentralkomiteen i RFKP, kommunistpartiet i den russiske føderasjon, 5/4-22. Til norsk, Per Lothar Lindtner, 7/4-22. 

1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 ganger.

Post Views: 10

Les artikkelen direkte på derimot.no