Raymond forsøker spille ridder, men har blitt for overvektig til å passe inn i rustningen…

nononsensenews.org
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Nononsensenews.org:

areRaymond Johansen, leder av Oslo Byråd, har akkurat forsøkt å toe sine hender i forbindelse med koronasvindelen. En svindel han i realiteten stilte seg bak. Så når han nylig rykket ut i djupstatsblekka VG og forsøkte iføre seg ridderens rustning, blir det bare ufrivillig komisk. Lure-Raymonds tilsynelatende selvkritikk er selvfølgelig bare et forsøk på å antyde at han gjorde som best han kunne for å ivareta Oslo og dens befolkning under koronakrisens forløp. Nei, Raymond-mann, dette blir bare latterlig i øynene til de som skjønner spillet dere holder på med…

Nylig stod Raymond Johansen fram i en VG-artikkel, hvor han tok selvkritikk for håndteringen av koronakrisen. Det vil si, det var nok slik det var ment å skulle framstå. I artikkelen står Raymond fram og forsøker gi skinn av at han handlet som best han kunne, men at han i ettertid burde «stått mer på krava». (Ha, ha).
− Jeg burde vært enda tøffere, sier han i VG-artikkelen.
– Det var «lett» å stenge ned samfunnet men det viste seg å være ganske vanskelig å åpne opp igjen. Jeg burde vært enda tøffere på å se på forholdsmessighet, [og] kreve at man åpnet opp, forteller han til VG.

Nice try, Raymond. Eller egentlig ikke. Sammen med Solberg, Høie, Støre, Nakstad, Guldvog og et knippe andre overløpere i landsforvaltningen har denne klubben deres vært instrumental i det å skape koronakrisen. En politisk krise kamuflert som en medisinsk krise. Det har aldri foreligget sanntids-data som kunne rettferdiggjøre de katastrofalt skadelige tiltakene dere iverksatte. Alle tiltak var basert på urealistiske «worst case scenarios», hvor dere pisket opp tilstrekkelig frykt til å greie skape denne situasjonen. For sannheten er at det allerede var gjort et vedtak under bordet om at krisen skulle skapes.

Tilbake til VG-artikkelen: Raymond gir uttrykk for at regjeringen burde reagert raskere når Sør-Afrikanske eksperter sa at omikron var langt mildere enn tidligere varianter. I dette har han selvfølgelig helt rett. Sør-Afrika var raskt på banen med informasjon som tilsa at vi i Europa kunne slappe helt av i forhold til omikron. Hvorfor reagerte ikke Raymond & co på dette budskapet den gang da Hvordan kan han forstå noe såpass rett-fram annerledes nå? Vel, sør-afrikanerne ble ikke hørt, og det ble slått full alarm. Dermed fulgte nedstenging i forbindelse med omikron også.

Raymond forsøker altså nå å gi skinn av kritisk selv-refleksjon, men alle, absolutt alle med hodet noenlunde på rett plass, kunne på forhånd skjønne hvilke økonomiske og psyko-sosiale konsekvenser lockdown-politikken ville spinne på seg. Ved å stå fram i media med (tilsynelatende) selvkritikk og (tilsynelatende) uenighet med de andre i klubben av korrupte hoder, greier Raymond & co sikkert å lure mange. For ytterligere å kamuflere denne klubbens hemmelige samrøre, skifter medlemmene til stadighet roller i spillet kjent som «good cop/bad cop». Som f.eks. da Høie beordret den motvillige Raymond om å stenge ned Oslo. Alt sammen var bare spill for å kunne holde liv i krisen og gjennomføre lockdown.

Her deltar to av klubbmedlemmene i enda et av agendaens underbruk, nemlig Pridefestivalen i Oslo, 22. juni 2019. Til venstre har vi overvektige Raymond, til høyre nåværende statsminister.

Sånn, det får duge som en kvikk innføring i «politikk». Ridder Raymond booket spalteplass i djupstatsavisa VG, men rustningen han forsøkte iføre seg hadde blitt for liten. Fordi han selv har blitt for tjukk — stinn av løgner og dårlig karma.

Hovedillustrasjon (av Raymond Johansen): Dorthe Moe Lianes. Lisens: CC BY-SA 4.0

Hjelp oss å spre budskapet!

Kiri og jeg arrangerer demonstrasjoner, lager videoer og artikler for å opplyse og berike dere alle. Vi ønsker å være med å skape det nye og bedre samfunnet, og vi har gjort dette til en sentral del av vårt virke i ekstreme tider. Vi lar alle få gratis tilgang til stoffet vårt, både bloggen, gruppene i sosiale media, og videoene på Bitchute.com. Hvis du vil hjelpe å holde oss gående, trenger vi frivillige donasjoner via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Del gjerne stoffet vårt i sosiale media. Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Les artikkelen direkte på Nononsensenews

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar