Raulandsfjell AS må stoppe driften etter 18 år – strømpriser helt ute av kontroll

politiskukorrekt.org
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Politiskukorrekt.org:

– Dette er en av mine tristeste dager i livet, vi har holdt på her nå i over 18 år og nå ender det med at vi må stoppe driften og begjære oppbud.

Slik innleder eierne bak Raulandsfjell AS beskjeden om at deres næringsvirksomhet på Rauland i Vinje kommune har kastet inn håndkleet.

Dermed stenges hotellet, campingplassen, restaurant- og kafédriften, samt alpinanlegget for godt.

– Vi har kjempet gjennom gode og dårlige tider i alle disse åra, men hele tiden klart å holde åpent. (…) Vi har de siste ukene jobbet døgnet rundt for å prøve å finne løsninger, men dessverre ikke fått til noe god løsning for vår del, heter det videre i Facebook-meldingen – ført i pennen av driverne Bente Christiansen Frogner, Sebastian Magnesen og Ivar Magnesen.

– Ute av kontroll

De legger ikke skjul på at regnskapet har vært lite lystig lesning i lang tid. Eierne peker imidlertid på pandemi og skyhøye strømpriser som medvirkende årsaker til at virksomheten gikk over ende.

– Når det endelig skulle normalisere seg etter pandemien, blir vi møtt med strømpriser helt ute av kontroll, og økte priser på alle andre varer vi må kjøpe inn, skriver de.

Innlegget Raulandsfjell AS må stoppe driften etter 18 år – strømpriser helt ute av kontroll dukket først opp på Politisk Ukorrekt.Les artikkelen direkte på Politiskukorrekt.org

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar