Protesterer etter vaksinedødsfall

Aktueltspania.net
Protesterer etter vaksinedødsfall

Aktueltspania.net:

En gruppe som kaller seg «THA Resistance Coalition Against Forced Vaccination» organiserte i går en protest for å minnes de som har dødd som følge av COVID-19-vaksiner.

Denne typen protester ser ut til å spre seg over hele verden. Den 20. november holdt slektninger til de drepte av covid-19-vaksiner en markering i Sør-Korea, og forrige uke, i Italia, organiserte hundrevis av mennesker en sørgemarsj i byen Parma for å minnes de avdøde på grunn av komplikasjoner avledet av vaksiner . Thailandske demonstranter samlet seg utenfor den australske ambassaden i Bangkok og demonstrerte mot obligatorisk vaksinasjon, mens de holdt bannere med navnene på en rekke thailandske ofre som døde av covid-19-vaksiner. Gruppen motsatte seg også den australske regjeringens politikk med tvang og internering. Demonstrantene, inkludert slektninger til ofrene, så vel som andre som sympatiserer for saken, delte ut brosjyrer som inneholdt 5 spørsmål.

1. Visste du at thaier har blitt syke eller har dødd av alle typer COVID-eksperimentelle vaksiner?

2. Visste du at vaksineprodusenter er immune mot ansvar og ikke kan saksøkes for dødsfall og sykdommer til de som tar produktet deres?

3. Visste du at NHSO (det offentlige departementet som betaler erstatning til de som er skadet av vaksiner) har betalt mer enn 712 millioner baht (21 millioner dollar) med thailandske skattebetalers penger?

4. Visste du at det er mange thaier som er skadet etter injeksjon, men som ikke vet hvem de skal ringe for å få hjelp?

5. Er du sikker på at du eller en du er glad i ikke blir neste?

Noen av demonstrantene presenterte deretter et brev til den australske ambassadøren, der de oppfordret den australske regjeringen til å slutte å krenke rettighetene til innbyggerne med lockdowns, leirer og tvang for vaksinering.  En av lederne sa: «Vi er kun mot vaksinen og vi har ingen andre politiske mål enn å vise støtte til ofrene for disse covid-19-vaksinene og protestere mot obligatorisk vaksinasjon.» Ettersom antallet dødsfall og skader fra covid-19-vaksiner fortsetter å stige, vil protester som dette uunngåelig bli mer vanlig.

Vietnams Thanh Hoa-provins suspenderte et parti med Pfizer-BioNTechs CCP-virusvaksine etter at mer enn 120 tenåringer ble innlagt på sykehus etter å ha blitt vaksinert. I følge provinsens Center for Disease Control (CDC) ble tenåringene innlagt på sykehus for symptomer som spenner fra kvalme og høy feber til pustevansker, og 17 barn hadde alvorlige reaksjoner. Thanh Hoa-myndighetene har ennå ikke bekreftet at Pfizers CCP-virusvaksine forårsaket tenåringenes symptomer, rapporterte VN Express International . Vu Van Chinh, direktør for Ha Trung District General Hospital, sa at bivirkninger etter vaksinasjon er normale, men er mer sannsynlige hos barn enn hos voksne. Luong Ngoc Truong, direktør for CDC, sa at selv om provinsen sluttet å bruke det nåværende partiet med vaksiner , «har vi fortsatt andre partier, også vaksiner fra Pfizer, så vi vil fortsette å vaksinere barn.» Den suspenderte batchen ble lagret og kunne senere brukes til andre grupper som voksne, la Truong til.

I forrige uke døde fire arbeidere ved Thanh Hoas skofabrikk i Kim Viet – også på grunn av en «overreaksjon» – etter å ha mottatt CCP-virusvaksinen fra Vero Cell, lisensiert i mai av Verdens helseorganisasjon til nødbruk. Vietnam lanserte sitt CCP-virusvaksinasjonsprogram for barn i alderen 15-17 med Pfizer-vaksinen 30. november. Siden den gang har tre barn dødd etter å ha fått sin første dose. Dødsårsaken var en «overreaksjon på vaksinen». Et av de tre dødsfallene som er registrert i Vietnam er en 12 år gammel gutt fra den sørlige provinsen Binh Phuoc som døde en dag etter å ha mottatt sin første vaksine fra Pfizer. Gutten fikk vaksinen mandag ettermiddag og ble sendt hjem for å hvile. Etter middagen opplevde han svimmelhet, magesmerter og diaré. Han ble fraktet til et lokalt sykehus og senere overført til to andre, men døde tirsdag morgen. Binh Phuoc helseavdeling opprettet en gruppe eksperter for å fastslå årsaken til 12-åringens død.

En 16 år gammel gutt fra den nordlige provinsen Bac Giang og en jente i niende klasse fra Hanoi døde søndag etter å ha mottatt KKP-virusvaksinen fra Pfizer. Helsedepartementet sa at begge dødsfallene skyldtes en «overreaksjon på vaksinen», og ikke et problem med kvaliteten på vaksinen eller vaksinasjonsprosessen. Legemiddelprodusentene Pfizer og Merck ble 24. november enige om å lisensiere vietnamesiske selskaper til å produsere CCP-virusbehandlingspillerne paxlovid (Pfizer) og molnupiravir (Merck). Vietnam er et av 95 lav- og mellomøkonomiske land som er autorisert til å produsere pillene gjennom en frivillig lisensavtale med Medicines Patent Pool , en internasjonal folkehelsegruppe støttet av FN. I følge de siste dataene fra det amerikanske vaksinebivirkningsrapporteringssystemet er 18 558 bivirkninger rapportert etter Pfizer CCP- virusvaksinen blant 12-17 åringer.

Det har ennå ikke skjedd i Spania, som vi vet om, men det har skjedd i Los Angeles, USA, som den digitale ‘The Las Refuge’  «The Los Angeles School District vaksinerer elever uten kunnskap eller samtykke fra foreldrene .» I nyhetene, som du kan lese på denne lenken https://theconservativetreehouse.com/blog/2021/12/07/los-angeles-school-district-vaccinates-students-without-parents-knowledge-or-consent/:  , sies det at mange  sa at dette sannsynligvis vil skje; Dessverre hadde de rett. Nå kommer alarmerende rapporter fra California om skoledistrikter som vaksinerer elever uten foreldrenes samtykke.  I videoeksemplet nedenfor ble elever ved denne Los Angeles-skolen lokket inn med løftet om pizza, og elevene ble bedt om å ikke fortelle det til foreldrene sine.  Og den er ledsaget av følgende video: https://youtu.be/gNGzAv4Qv4U

Offisielle tall utgitt av Office for National Statistics viser at barnedødsfall har økt betydelig sammenlignet med femårsgjennomsnittet siden Pfizers Covid-19 mRNA-vaksine ble foreslått. Data viser at i ukene siden covid-injeksjonen ble gitt til barn mellom 12 og 15 år, økte registrerte dødsfall med 44 prosent i forhold til gjennomsnittet for 2015- 2019 for samme tidsperiode.  13. september 2021 skrev professor Chris Whitty, Englands medisinske direktør, til den britiske regjeringen og rådet om at alle barn over 12 år tilbys minst én dose Pfizer Covid-19.  Og dette til tross for at Felleskomiteen for vaksinasjon og immunisering (JCVI) har frarådet det, etter å ha konkludert med at fordelene ikke nødvendigvis oppveier risikoen. Dette er fordi et ubetydelig antall barn kan utvikle alvorlig sykdom fra Covid-19, for ikke å snakke om død, og den reelle muligheten for at vaksinerte barn kan utvikle myokarditt (betennelse i hjertemuskelen) som en bivirkning.  For første gang i historien har den britiske regjeringen besluttet å ignorere rådene fra JCVI og har valgt å administrere Covid-19-vaksinen til alle barn over 12 år med umiddelbar virkning. 

La entrada Protesterer etter vaksinedødsfall se publicó primero en Aktuelt Spania.

Les artikkelen direkte fra Aktueltspania