Propaganda fra NRK Dagsrevyen Mann later som om han er død og har ligget på bakken i flere dager, men klærne er tørre

Derimot.no

Av Tor Bugge

Analyser dette bildet. Det er et skjermbilde fra Dagsrevyens sending. Det skal i følge Dagsrevyen søndag 3. april 2022 være en død sivilist, men her er det noe som skurrer.

Skjermbilde fra Dagsrevyen 03.04.2022

1. Det duskregner ute og hele området er vått.
2. Buksa til den “døde” personen er helt tørr.
3. Undersiden av skoene er helt tørre.
4. Hva kommer det av? Jo, personen er IKKE død. Han holder 37 grader og holder buksa tørr og skoene tørre. Dette er en skuespiller som har lagt seg til rette for nå kommer journalistene i tog av biler og skal rapportere til sine hjemland. Personen skal tross alt ikke ligge så lenge. Bare til journalistene har kjørt forbi.

PROPAGANDAEN ER FULLKOMMEN! Russland har også kommentert disse “døde” menneskene og fortalt at de er skuespillere. Så hvem snakker sant? Kan denne karen ha ligget der i flere dager siden russerne var i Kiev og fortsatt være så varm at han kan holde buksa tørr eller er han rett og slett fortsatt levende?


Fra redaksjonen:
Vi kommer her med hva som sies fra Russland:

MOSKVA, 3. april. /TASS/: Det russiske forsvarsdepartementet benektet anklagene fra Kiev-regimet for angivelig å ha drept sivile i landsbyen Bucha, Kiev-regionen, og kalte bilder og videoopptak fra Bucha en til produksjon av Kiev-regimet for vestlige medier. “Alle fotografiene og videomaterialet publisert av Kiev-regimet, som angivelig vitner om en slags” forbrytelser “av russiske tjenestemenn i byen Bucha, Kiev-regionen, er en til provokasjon,” sa militæravdelingen.” Tjenestemennene til de russiske væpnede styrker begikk ikke voldelige handlinger mot innbyggerne i bosetningen Bucha mens de var der, sa det russiske forsvarsdepartementet. “I løpet av tiden denne bosetningen var under kontroll av de russiske væpnede styrkene, led ikke en eneste lokal innbygger av noen voldelige handlinger” sa departementet.

De bemerket også at hele tiden mens byen var under kontroll av de russiske væpnede styrkene, ble den sørlige utkanten av byen, inkludert boligområder, avfyrt døgnet rundt av ukrainske tropper fra stort kaliber artilleri, stridsvogner og fleroppskytingsraketter.

Avdelingen bemerket at innbyggerne i Bucha beveget seg fritt rundt i byen mens den var under kontroll av de russiske væpnede styrker. “Hele tiden mens byen var under kontroll av de russiske væpnede styrkene, og enda mer etter, frem til i dag, i Bucha, beveget lokale innbyggere seg fritt rundt i byen og brukte mobilkommunikasjon” bemerket militæravdelingen.

Forsvarsdepartementet understreket at russiske tjenestemenn leverte 452 tonn humanitær hjelp til bosetningene i Kiev-regionen. Russiske enheter forlot byen 30. mars. De russiske væpnede styrkene forlot helt landsbyen Bucha i Kiev-regionen 30. mars, mens “bevis på forbrytelser” dukket opp først på den fjerde dagen, da SBU-offiserer ankom byen, bemerket forsvarsdepartementet. “Vi vil spesielt merke oss at alle russiske enheter fullstendig forlot Bucha den 30. mars, dagen etter ansikt-til-ansikt samtalerunden mellom Russland og Ukraina i Tyrkia. Det er ingen russiske militære menn, men han nevnte ikke engang. alle lokale innbyggere skutt i gatene med hendene bundet,” sa avdelingen.

Avdelingen rapporterte at borgermesteren i Bucha 31. mars bekreftet at det ikke var russiske soldater i byen, og borgermesteren nevnte ikke lokale innbyggere skutt på gata.

111 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 111 ganger.

Post Views: 54

Les artikkelen direkte på derimot.no