Pride? Passerer arrangementet nå en usynlig grense?

Derimot.no

derimot.no:

Dette som starte som en frigjøringsprosess degenerer nå slik artikkelen under forteller. Det er svært mange som reagerer på at ungene nå trekkes inn i disse arrangementene som får et mer og mer påfallende preg. Det er langt flere enn noen få som reagerer på det som utvikler seg. Men mange er redd for å bli hengt ut som reaksjonære og bakstreverske.

Mange reagerer også på Pride-flagg skal dekorere offentlige bygninger som skal være for hele befolkningen. Og når skolene, som er befolket fra barn fra mange kulturer, trekkes inn i disse feiringene går en alt for langt.

Er det ingen som klarer å holde kritisk avstand til det som skjer? Rives virkelig alle med av mediekampanjene uansett hva som fortelles? Eller er det slik som med andre viktige saker (eks korona, klima) at kritiske røster ikke slipper til i de store mediene?

Knut Lindtner
Redaktør

Å ta barn med på et drag-queen-show er overgrep, ikke Pride.

Den årlige Pride-måneden har gått fra å få til normale forhold mellom enige voksne til å seksualisere barn.

Av Ian Miles Cheong.

Han er en politisk og kulturell kommentator. Hans arbeid har blitt presentert i the Rebel, Penthouse, Human Events og The Post Millennial.

En Pride-måned hendelse i homobar i Dallas førte til massivt raseri sist weekend. Det skjedde etter at barn ble invitert til å delta i et drag-queen-show. 

Arrangementet «Få barna med på Pride»  ble holdt i Mr. Missters homo-nattklubb i Dallas  på lørdag.  Arrangementer kom i medias søkelys da konservative protesterte utenfor nattklubben.

Foreldrene kom med barna sine til formiddagens drag-show som viste menn i drag-antrekk og som danset provoserende foran en «it’s not gonna nick itself»-plakat.

Barna ble invitert til å delta i dansen sammen med mennene. I tillegg til at drag-queene var iført kvinneklær så inneholdt stedet flere eksempler på dristige antrekk, inkludert bodyer i PVC og undertøy. 

Barna som deltok ble også vist eksempler på strippekultur, og ble oppfordret av foreldrene til å dele ut dollar-sedler til de dansende drag-queens. 

Annonsen for arrangementet skrev: «Vil du komme på scenen sammen med «dronningene»? Vi har FEM avgrensete steder for unge deltakere som vil stå alene på scenen, eller sammen med en «dronning» Det kan du velge selv. Kom og slå deg sammen med «dronningene» og mor deg på denne unike pride-opplevelsen, passende for gjester i alle aldre».

Dette ble arrangert midt i en kontrovers som foregår over hele landet rundt normalisering av seksuelle avvik hos barn, ofte feiret som «inkluderende» av alfabet-brigaden (nedsettende betegnelse på foreninger for homofile) overs.)

person with blue and red manicure

Pride-måneden som finner sted hvert år har blitt en mulighet for LGBTQIA-aktivister til å bedre aksepten og normaliseringen av en mer utsvevende livsstil, som inkluderer «utkledning» og andre former for annerledeshet.

Opprinnelig var det en bevegelse som ville ville legalisere likekjønnede, med slagord som «kjærlighet er kjærlighet» og «homofili er all right»

Men alfabet-bevegelsen har raskt gått videre fra å normalisere forholdet mellom likekjønnede voksne til å bli en slags religiøs institusjon som vil tvinge kirkene til å godkjenne ekteskap mellom likekjønnede – iallfall i USA og Vest-Europa.

Bevegelsen har deretter gått inn for å inkludere flere former for trans-seksualitet og andre avvik. De har åpent gått inn for å «rive ned» kulturelle normer. 

De er blitt talspersoner for en liten, men ekstremt høylydt minoritet av aktivister. Den har raskt vokst til å få innflytelse i store deler av Washington. Det har blitt en toppsak og en prioritet for administrasjonen til president Joe Biden.

I tillegg til å kreve aksept for for forskjellige ikke-tradisjonelle levemåter, så har bevegelsen nå utvidet  formålet sitt til å omfatte barn gjennom skolenes læreplaner og drag-show arrangert av offentlige bibliotek og homo-nattklubber. De omfavner også «trans-barn», barn som  tviler på sitt eget kjønn.

Et nylig show på Discovery+ med titlen «Generation drag» hadde som mål å promotere denne livsstilen for barn.

I en alder da barn ikke kan samtykke til sex, burde de ikke bli utsatt for seksuelle handlinger og framvisning av seksualitet.

Punktum.

Drag-show, generelt, er for voksne. Det har det alltid vært, og selv om noen på venstresiden sier at de vil ha større toleranse og inklusivitet for alle slag levemåter under solen er dette å gå for langt.

Den populære YouTube-kommentatoren June Lapin, bedre kjent som Shoe0nHead, slår fast at hun ikke liker å komme i «søkelyset» for å mene at slike utsvevelser er normale. Hun har bedt sine venner på venstresiden «slutte å være redde for å si at «keiseren har jo ingen klær på» av redsel for å bli kalt reaksjonære».

Venstresiden er ikke den eneste gruppen som bør ta seg sammen. Foreldrene også bør være mer bevisste på hva barna deres blir utsatte for.

Det må være en plikt for enhver voksen å beskytte de mest sårbare medlemmene i samfunnet – barna. 

Til tross for beskyldninger om fordommer og bekymring rundt forfallet i kulturen så må de voksne stå fram og si «Nok er nok».

Det er bedre å bli kalt en «fordømmer» enn å tillate disse gruppene å ruinere og korrumpere livene til barna våre.

Oversatt, bearbeidet og noe forkortet av Ingunn Kvil Gamst.

Forsidebilde: Harmen Jelle van Mourik

https://www.rt.com/news/556747-drag-show-pride-children/

1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 ganger.

Post Views: 2

Les artikkelen direkte på derimot.no