Planetarisk meditasjon for menneskeheten 21.12.2021

Nyhetsspeilet

Er du lei av å vente på bedre tider for menneskeheten? Nå kan du gjøre ditt! Sett av 20 minutter og delta den 21. desember 2021. Da er det grupper verden over som samles for å utnytter de kraftfulle energiene som er tilstede på vintersolverv.

Den globale mafiaen kjører alltid okkulte ritualer før en større hendelse da de forstår hvor kraftfullt dette virker inn på fysiske hendelser. Nå kan du være motstykket som utligner disse for akselerert planetarisk oppvåkning sammen med hundretusener av mennesker verden over.

Eksponensiell kraft

For å få slutt på den store verdensomspennende fryktkampanjen og all global ondskap maskert i fåreklær, er det viktig å sende et kraftfullt signal ut i galaksen, for å tydeliggjøre med en stor felles innsats verden over at vår beslutning om å føre jorden inn i en ny tidsalder i et galaktisk samfunn.

Vi er allerede kommet godt på vei i retning av at lyset bryter gjennom mørket. Vi ser tegnene på mange plan og mange steder verden over. Sammen er vi eksponensielt kraftfulle og dermed kan vi akselerere denne prosessen betydelig for hele menneskeheten og omsider sette en stopper for manipulasjonen av menneskeheten fra de mørke kreftene.

For å oppnå dette trenger vi så mange som mulig til å delta i en verdensomspennende meditasjon på vintersolverv den 21. desember 2021. Dette vil skape en massiv helbredende kjedereaksjon i energifeltet for hele planeten.

20 minutters meditasjon

Meditasjonen starter tirsdag 21. desember 2021 kl 17:00 og er synkronisert med lokasjoner over hele verden på dette bestemte tidspunktet. Det eneste du trenger å gjøre er å sette deg ned og meditere i 20 minutter fra det tidspunktet med den guidede meditasjonen som følger her, som er fra 144K Meditation Group.

Du kan også delta i andre grupper som er i tråd med hva som føles riktig for deg. Eventuelt hold din egen meditasjon hvor du ser rent lys, frihet og glede for alle verden over.

Meditasjonen:

Bruk din egen teknikk for å bringe deg selv til en avslappet tilstand av bevissthet. Det enkleste du kan gjøre er:

Pust dypt inn gjennom nesen og ned i magen og brystkassen, pust rolig ut gjennom nesen, gjenta 8 – 12 ganger.

Følg denne videoen på engelsk eller teksten nedendfor.

Si din intensjon (enten høyt eller inni deg) om at denne meditasjonen er et verktøy for å forsterke prosessen sammen med alle andre som mediterer verden over:

… for å starte prosessen for nærkontakt med vår galaktiske familie

… og guddommelig intervensjon.

Påkall den fiolette flammen fra dens kilde for å skape en beskyttende sirkel rundt deg selv under og etter meditasjonen.

Be den om å forvandle alt som ikke tjener Lyset.

Visualiser en søyle av strålende hvitt lys som kommer fra den kosmiske sentrale solen,

… som stråles videre til sentrale soler i alle galakser i dette universet.

Visualiser så at dette lyset deretter går gjennom vår galakse, så inn i vårt solsystem og gjennom alle lysvesener i vårt solsystem,

… og så gjennom alle vesener på overflaten av planeten og […]