Orban: – Vi ønsker ikke mini-Gaza i Budapest

politiskukorrekt.org

Politiskukorrekt.org:

Ungarns statsminister, Viktor Orban, med torden tale til Brussel: – Vi ønsker ikke terrorisme, gjengkriger og mini-Gaza i Budapest. Dere kan ikke tvinge oss til å kopiere den mislykkede migrasjonspolitikken i Vest-Europa.

I et intervju gir Orban nok en gang klar beskjed om hvilken politikk han mener er det beste for landet sitt. Intervjuet har Orban selv lagt ut på X,

Vil ikke ha terror, Hamas-sympatisører og kriminalitet

– Jeg sier alltid at vi har et tolerant tilbud. Jeg sier dette til tyskerne, franskmennene, Brussels innbyggere: dere gjorde det dere gjorde, gjør det på den måten dere gjør det. Vi vil ikke si om det er bra eller dårlig. Vi ber om én ting, at dere tolererer at vi gjør det annerledes ettersom dette er vårt land, dette er vår sak. La oss være i fred.

– Ikke prøv å fortelle oss hvem som kan bli i Ungarn. Ikke send migranter hit som det var en feil å slippe inn i ditt land, og dere vil bli kvitte dem ved å sende dem hit. Ikke gjør det. Tolerer det faktum at dette er et annet land, som ikke har gjort én feil, men vi har en annen posisjon og at vi ikke vil bli som dere. Vi vil ikke ha mini-Gaza i Budapests distrikt. Og vi vil ikke ha terrorangrep, gjengkrig og alle andre ting vi ser i de store byene i Vest-Europa.

Innlegget Orban: – Vi ønsker ikke mini-Gaza i Budapest dukket først opp på Politisk Ukorrekt.Les artikkelen direkte på Politiskukorrekt.org