bryt1-bb5ddb5d

Ønsker du deg ett klarere hode og mer energi?

Blog
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
bryt1-bb5ddb5d

BRYT

Dette produktet slutter ikke å fascinere!

BRYT er hjernemat X 1000. Enkelt sagt, hva du spiser påvirker strukturen og funksjonen til hjernen din. Hjernen fungerer som en teknologisk avansert motor, som trenger riktig drivstoff for å fungere og yte sitt beste. På den andre siden, når hjernen mangler riktig drivstoff, får vi ikke optimal ytelse.

 • BRYT jobber for god hjernehelse! Det er få medisinske planter som har så unike egenskaper som det Lions Mane har, og i tillegg inneholder den en haug av andre utrolig gode råvarer også.
 • BRYT er en naturlig nootropic, det vil si at den er satt sammen av råvarer som jobber mot å gi god hjernehelse og øke hjernens naturlige kapasitet.
 • Kort sagt har BRYT innhold som jobber for å løfte hjernetåke, gi fokus, økt konsentrasjon, hukommelse, fjerne hodepine, jobber mot å dempe stress, angst og depresjon. Kan virke forebyggende ved demens, alzheimers og parkinson og masse mer!
 • I tillegg kan den gi økt energi, og den inneholder masse antioksidanter, masse B-vitaminer, aminosyrer, sunne fettsyrer, og er med på å regulere hormonbalansen.

 

Innholdet i BRYT

BRYT inneholder Lions Mane, L-theanin, vannmelonfrø og chiafrø, naturlig koffein, Bacopa monnieri ekstrakt, grønne teblad-ekstrakt og kokosnøttpulver. Den er også rik på vitamin B3, B6 og B-12.

 

Lions Mane

 • Lions Mane(piggsvinsopp) er en av de mest studerte soppene i verden, og det som skiller den klart ut fra andre medisinske planter/urter er at den er den eneste som har evnen til å kunne reparere og gjenskape nerveceller i hjernen, noe som fører til at de kognitive funksjonene generelt kan bli bedre.
 • Soppen har egenskaper som kan styrke neurologisk aktivitet og tilfriskning. Soppens egenskaper er listet opp som følgende:

·                    Stimulerende tonikum

·                    Immunregulerende

·                    Antimikrobiell

·                    Antibakteriell

·                    Sopphemmende

·                    Antioksidant

·                    Krefthemmende

·                    Betennelsesdempende

·                    Allergidempende

·                    Blodsukkerregulerende

·                    Blodtrykksenkende

·                    Lipidsenkende

·                    Nervebeskyttende

·                    Blodstillende og sårhelende

·                    Forsinker aldringsprosessen

 
 • Den har egenskaper som virker stress senkende, angstdempende og motvirker depresjon.
 • Ny forskning viser at den også har en gunstig effekt på sentral-nervesystemet.
 • Flere forskningsresultater viser at soppen kan ha en viss grad av reverserende og behandlende effekt på demens, alzheimers og parkinson. Soppen brukes også ved MS og autisme, ved nevralgier og nervesvekkelse(neurasteni).
 • Soppen har også vist seg nyttig ved ADHD og er også testet på barn med diagnosen, hvor resultatene viste at barna klarte å konsentrere seg bedre og fikk mer ut av sin kapasitet, løste oppgaver på en bedre måte og holdt fokus lenger.
 • Videre kan Lions Mane ha krefthemmende egenskaper og er spesielt blitt brukt som støtte ved kreft i mage/tarmkanalen, samt ved bukspyttkjertelkreft og hudkreft.
 • Soppen brukes ved gastritt, fordøyelsesproblemer, muskeldystrofi, hodepine, ved sår og blødninger.
 • I Kina tilsettes faktisk soppen i supper og gryter for å ha forebyggende effekt mot gastritt og fordøyelsesproblemer!

 

Bacopa Monnieri

 • Bacopa Monnieri ekstrakt: Ett velkjent trofé fra naturen. Dette har vært brukt i Ayurvedisk medisin i århundrer, blant annet mot depresjonsangst, klarere tanker, og for å gi energi og motivasjon. Støttende bevis fra forskning viser også at den kan øke hjernens funksjon og minske angst og stress.
 • Bacopa Monnieri, Vitenskapen viser at den faktisk kan påvirke ikke bare neurotransmitter-volumet, men også har evnen til at neurotransmittere og neuroner jobber bedre sammen.
 • Den kan øke hjernens funksjon, den er en kraftig antioksidant, den kan bidra til å redusere ADHD symptomer – kan redusere betennelser – kan bidra til å senke blodtrykket – kan ha antikreftdannende egenskaper.

 

L-theanin

 • L-theanin er en essensiell aminosyre som spesielt retter seg mot å være energigivende og balanserende for hormoner i hjernen.
 • Den er naturlig energigivende, har en sterk stressdempende effekt og øker endorfinene, hvilket er viktig for vårt psykiske velvære, for å holde depresjon unna, samt fungerer som en naturlig smertedemper.

 

Naturlig koffein

 • Naturlig koffein, som kommer fra en te-plante som heter Mate.
 • Mate inneholder et stoff som heter Teobromin, som gir en langvarig stimulering av hjernen, mens koffein gir rastløs energi får man et forsiktig positivt humør av teobromin. Koffein er tilsatt av samme grunn som folk bruker kaffe og te hver morgen.

 

Frøegenskapene

 

 

Vannmelon – Chia – Kokosnøtt

 • inneholder et rikt repertoar av vitaminer og fettstoffer som hjernen trenger.
 • Alle disse tre hjelper til med å styrke hjernens kognitive funksjon
 • I Kokosnøtt får man alt det gode fettet som hjernen trenger. Vit A, D, B12, C B6, jern, kalsium og magnesium.
 • Vannmelon: Rik på protein, Vit B, magnesium, enumettet fett (det sunne fettet som senker kolesterol), Omega 3 og 6. Dette må vi tilføre kroppen gjennom mat da kroppen ikke produserer det selv.

 

Chiafrø

 • Chiafrøet inneholder rikelig med Omega 3 . Vit A, B1, B2, B3,B9,C,E , kalsium, magnesium, fosfor,kalium og sink.
 • Chiafrø er rike på proteiner, fiber, fettsyrer og antioksidanter og er veldig god for fordøyelsen i tillegg til å være god for hjertehelsen.
 • I tillegg er chiafrø en god plantebasert kilde til biotin, også kalt vitamin B7, som sørger for at kroppen din omdanner mat til energi. Ingen tvil om at chiafrø er et godt alternativ for de som ikke spiser kjøtt!
 • Chiafrø er også svært rike på mineraler. Disse frøene inneholder faktisk både magnesium, kalsium, jern, sink og kopper. Samtlige av disse er nødvendige for en velfungerende kropp. Med andre ord er chiafrø en effektiv kilde til en rekke næringsstoffer som sørger for å gi deg en sunn og frisk kropp.
 • Chiafrø har egenskaper som kan forebygge kreft og hjertekarsykdom, forebyggende mot diabetes, hjelpe til ved vektnedgang, fungerer betennelsesdempende, stabilisere blodsukkeret, styrke skjelettet, bedre fordøyelsen, god for tannhelse, motvirke infeksjoner, tilføre huden sunne fettsyrer og motvirke PMS, øker energinivået.
 • Chiafrø har en høy konsentrasjon av tryptofan, aminosyren som faktisk er forløperen til to av kroppens viktigste hormoner: serotonin og melatonin. Mens serotonin er lykkehormonet, er melatonin viktig både for god søvn og for å forebygge kreft, Studier har også indikert at alfalinolensyre (ALA) har en større positiv effekt på depresjon enn de fettsyrene som forekommer i fisk.
 • Chiafrø inneholder betydelige mengder med vitamin E, som blant annet hindrer tidlig aldring, forebygger tørr hud og motvirker røde områder i huden for eksempel som følge av solbrenthet.

 

B vitaminenes egenskaper

 • B-6 og B12 blir brukt for å gi synergetisk effekt med aminosyrene, så de kan hjelpe dopaminet i hjernen over en lengre periode.
 • Panthothemix Acid ( d-calsium pathentonat ) er et B-5 vitamin som er viktig for at kroppen omdanner karbohydrater og fettsyrer til energi.
 • B-vitaminene har en spesielt viktig rolle i å opprettholde mengden av dopamin i hjernen, dopamin kjenner nok mange som “belønningshormonet” vårt, og som gir oss en følelse av velvære når vi for eksempel nyter god mat, spiser godis, tar en røyk etc. Med andre ord også grunnen til at mange blir avhengige av røyk, alkohol, sukker etc.
 • Når mengden dopamin holdes jevn vil man ikke få de samme store svingningene, og mange har rapportert at de har mindre cravings og behov for sukker, alkohol, koffein og nikotin.
 • Vi vet også at for lave nivåer av dopamin kan føre til blant annet degenerasjon av neurotransmittere som kan føre til Parkinson.
 • Chiafrø inneholder Niacin som er et B-vitamin. Det deltar i omsettingen av glukose, aminosyrer og fett i kroppen.
 • Som en bonus har en lege uttalt at BRYT fungerer som den beste og mest naturlige Viagra/potensfremmer

 

Oppsummering

BRYT har fantastisk mange fine ingredienser og næringsstoffer, og disse er alle satt sammen for at de synergisk skal løfte hverandres effekt og jobbe målrettet mot å styrke hjernens helse, samtidig som den jobber godt for kroppen din. Antioksidantene jobber mot å bekjempe frie radikaler

Som med alle produktene til Rain er disse basert på 100% økologiske Non-Gmo råvarer, de er fullstendig frie for tilsetningsstoffer og konserveringsmidler, med andre ord ingen giftstoffer eller kjemikalier som kommer inn i kroppen

Bruk og dosering

I utgangspunktet anbefales det å bruke BRYT daglig, 1-2 tabletter hver morgen.

Men det er også mange som kun bruker denne på dager man opplever ekstra stress, eller feks skal ha en krevende dag på jobb eller andre mentalt krevende oppgaver, de tar da gjerne BRYT ca 1 time i forkant for å få økt fokus og konsentrasjon.

Denne er super å ta før eksamener eller andre prøver, og kan brukes av barn ned til 8-års alder. Anbefales å brukes sammen med Soul eller Soul Red for optimal effekt

Snakk med din veileder om hvilken dose som kan være rett for deg.

Ved depresjon har en lege uttalt at det anbefales å bruke 2 BRYT og 2 poser Soul hver dag

Ved tyngre nevrologiske utfall/sykdommer må dosen tilpasses den enkelte ved å prøve seg frem.

Men forskningen tyder på at det vil gi best effekt å fordele dosen gjennom dagen, feks 1-2 tabletter morgen/middag/kveld.

 

Hvordan bestille BRYT?

Det er kun mulig å bestille produkter fra Rain International fra en registrert Partner.

Om du ikke kjenner til en lokal Partner, kontakt følgende person for å bli kunde eller bli partner selv:

Terje Pettersen
tepe75@gmail.com

Direkte link for å bestille BRYT fra Terje Pettersen:

https://rainintl.com/dantien/product/FG6255010101

Terje Pettersen
Author: Terje Pettersen

Initiativtaker til Antiglobalisten.

  Legg igjen en kommentar