Nye grupper engasjerer seg: Opprøret mot vaksinepass i Canada fører til økende mobilisering.

Derimot.no

Det blir mer og mer åpenbart at det er en klassekamp som pågår i Canada nå. Det er utløst av kravet om vaksinering for å kunne reise med offentlig transport i landet, men under ligger det en lenge ulmende misnøye i store deler av befolkningen.

Regjeringens steile holdning til de rimelige kravene fra “Freedom Convoy” har utløst en ytterligere mobilisering i befolkningen. Når en fremstiller en bred bevegelse fra alle politiske retninger som rasister og nazister, slik noen ledende politikere og medier gjør, vekker dette naturligvis reaksjoner hos mange.

Plutselig skjønner de at dette dreier seg om noe mer enn vaksinekrav. Det dreier seg om ytrings- og forsamlingsfrihet. Det dreier seg i virkeligheten om demokratiske rettigheter i den bredeste forstand. Det dreier seg om den politiske luften de skal puste i. Det dreier seg om hvilke liv det skal ha i fremtiden. Og det fører til en ytterligere mobilisering slik en kan se et eksempel på i denne korte videoen under.

Redaksjonen

Video: Gruppe av mødre hjelper lastebilister i Ottawa. Dette er hva det vil si å være statsborger

Av Jean-François Girard

Canadas statsminister Justin Trudeau fremstilte Ottawas demonstranter som voldelige, rasister og mer… Her er en av mange lastebilførers historier som viser at dette er så langt fra virkeligheten som det kan gå.

«Trucker’s Tales» er en samling flotte vitnesbyrd fra kanadiere som tar et standpunkt for sannhet og frihet. Gud velsigne deres sjeler.

Forsidebilde: DJ Paine

29 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 29 ganger.

Post Views: 93

Les artikkelen direkte på derimot.no