Nye advarsler mot vaksinering

Aktueltspania.net

Dr. Michael Yeadon slår alarm om hvordan myndighetene og Big Pharma (legemiddelindustrien)  ikke er til det gode med deres felles kampanje for global  massevaksinasjon mot Wuhan coronavirus (Covid-19).

Den tidligere Pfizer-sjefen fortalte America’s Frontline Doctors (AFLDS) forleden at det kinesiske virusets “vaksinasjons” -dagsorden er ren “ondskap”, og legger til at “galskapen” rundt dets aggressive press utgjør “forbrytelser mot menneskeheten” med den hensikt igangsette en “Massiv avfolking.” Dr. Yeadons perspektiv stemmer overens med Geert Vanden Bossche, en hollandsk vaksineekspert, som sier at massevaksineringen kan føre til en “global katastrofe uten like.”

Fordi disse såkalte “vaksinene” ikke er virkelige vaksiner i definisjonell forstand –   Covid-19 -injeksjoner er eksperimentell genterapi. Bossche sier at de vil fremme spredningen av nye “farlige varianter” av det kinesiske viruset som vil forårsake mer elendighet og død. Dette gjelder både for injiserte og ikke-injiserte , noe som betyr at de som tar vaksinen for å “beskytte seg” mot kinesiske bakterier er sykdomsbærere som representerer en trussel mot folkehelsen for alle de møter. Bossche vil at de kinesiske virusvaksinasjonskampanjene skal avsluttes umiddelbart, selv om han presser på for en annen type vaksinasjon som erstatning. Det er her han og Dr. Yeadon har avvikende syn, da sistnevnte ikke tror at vaksinasjon av noe slag er svaret.

“Jeg tror Geert Vanden Bossche-historien er svært mistenkelig,” siteres Dr. Yeadon. “Det er overhodet ingen bevis for at vaksinasjon fører til eller vil føre til” farlige varianter. ” Jeg er istedet bekymret for at dette er et slags triks.”  Dr. Yeadon sier at vaksinene er patogener («sykdomsfremkallende»)   og ved å injisere injeksjonen kan det føre til plutselig død fra cytokinstormer (cytokin storm er en kaskade av overdrevne immunresponser som kan forårsake alvorlige problemer). Tilbake i desember inngav Dr. Yeadon, en britisk statsborger, en begjæring til Det europeiske legemiddelkontoret (EMA) om å umiddelbart stoppe alle tester på eksperimentelle Wuhan-influensainjeksjoner på grunn av omfattende sikkerhetsproblemer. En av Dr. Yeadons største bekymringer er at vaksinene fremkaller patogen priming hos mottakere, noe som til slutt vil føre til “en overdreven immunreaksjon, spesielt når testpersonen blir konfrontert med det virkelige, ” ville ” viruset etter vaksinering.”

Også kjent som en cytokinstorm, er denne overdrevne immunresponsen ofte dødelig . Det som skjer er at en vaksinert person støter på et virkelig virus eller bakterier som på grunn av den tidligere injeksjonen resulterer i at hans eller hennes immunsystem blir nøytralisert i et forsøk på å ødelegge det. I stedet for å gå etter patogenet, går en cytokinrespons etter personens kropp , omtrent som en autoimmun sykdom. Avhengig av personens følsomhet, kan sluttresultatet være alt fra forsterket sykdomsmanifestasjon til plutselig død. AFLDS anerkjenner også denne virkeligheten, og det er derfor de har gitt advarsler om denne farlige reaksjonen. Fordi slike reaksjoner “er vanskelige å bevise”, ifølge AFLDS, vil mange leger rett og slett kategorisere dem som “et verre virus” eller en farligere “variant”.

Dr. Yeadon og AFLDS er enige om at det absolutt ikke er behov for  Covid-19 vaksiner. Som et resultat advarer de alle som vil lytte til ikke å bli injisert under noen omstendigheter. “ADVARSEL : Hold dere vekk fra Covid-19-vaksiner,” sier Dr. Yeadon. “Det er absolutt ikke noe behov for dem.”  “Jeg er absolutt ikke i tvil om at vi er i nærvær av ondskap (en tanke jeg aldri har hatt før i en 40-årig forskerkarriere) og farlige produkter,” avslørte Dr. Yeadon modig i det offentlige intervjuet. Han konkluderer: “Det er ingen medisinsk begrunnelse for vaksinasjon mot Covid-19.”  Med til historien hører at Michael Yeadon nå er en “persona non grata”. Alle som ytrer og sår tvil om vaksinen eller myndighetenes håndtering av pandemien, risikikerer å få alle sine kontoer på sosiale medier slettet permanent eller midlertidig. 

La entrada Nye advarsler mot vaksinering se publicó primero en Aktuelt Spania.