Ny dokumentar hevder Donald Trump og ikke Joe Biden vant det amerikanske valget i 2020

Politikeren.com
Read Time:2 Minute, 37 Second

Dette er dokumentaren som konservative i USA og i hele Vesten lenge har ventet på.

Den konservative filmskaperen, forfatteren og podcast-verten Dinesh D’Souza kunngjorde på et «Save America»-møte i Greensburg, Pennsylvania, fredag (6) at det «nå er et bevist faktum» at utbredt velgersvindel skjedde i presidentvalget i 2020.

Dokumentaren “2000 Mules” forventes å rufse mer enn noen få fjær. Den tar for seg det ultrakontroversielle emnet for presidentvalget i november 2020 og hevder å gi bunnsolide bevis på stemmeseddelstopp og uredelig valgpraksis i flere nøkkelstater.

D’Souza har sagt at filmen vil bringe frem i lyset «en koordinert ring av ulovlig stemmeinnsamling i alle nøkkelstatene der valget ble avgjort».

“I denne filmen viser vi at det er minst 400 000 falske stemmer, og hvis du ser på dem stat for stat … Og hvis du gjør om valgkartet, vil du se at det betyr at Trump vant valget i 2020!”

Se dokumentaren her:

President Trump støttet filmen og sa at den viser «massive» og «avgjørende» data om svindelen i 2020. Tidligere sa D’Souza at «2000 Mules» ville varsle politikere med utgivelsen av filmen og etterforskningen av svindelen. .

«Jeg informerer GOP-ledelsen – jeg truer dem ikke, bare gir dem en vennlig advarsel – at det er en massiv bølge som kommer. Du kan enten surfe med den eller mot den. Valget er ditt!” erklærte han på Twitter.

D’Souza fortalte også deltakere på en samling at han ikke kunne vise filmen sin på de vanlige plattformene fordi “vi lever i en tid med sensur.” Han la til, “Du må gå til nettstedet kalt 2000Mules.com. Filmen vil være på plattformer som ikke kan sensureres.”

Dokumentaren kan også sees på Rumble. Rumble gikk på nett 2. desember 2021, som en alternativ plattform for ytringsfrihet som lar brukere tjene penger på innhold uten å bekymre seg for sensur. Det er populært blant konservative kommentatorer.

En tweet fra Rumbles offisielle konto bare én dag før utgivelsen av dokumentaren lyder: «STOR OPPDATERING: I løpet av de siste 24 timene har Rumble vært under et enestående angrep. Ingeniørene våre jobber døgnet rundt for å dempe disse angrepene og forbereder seg på en jevn lansering av vår første filmlansering ‘2000 Mules’ i morgen.”

D’Souzas film hadde digital premiere 7. mai under et spesielt online premierearrangement. Denne uken ble den vist på utvalgte kinoer over hele USA.

Spørsmålet nå er hvordan det politiske etablissementet i USA vil reagere på dette materialet. Her ville det tross alt måtte foretas omfattende undersøkelser, og de ansvarlige for disse valgforfalskningene måtte straffes omfattende om nødvendig.

Uansett er filmen allerede i ferd med å lage store bølger i det amerikanske samfunnet. Tross alt står integriteten til valg i USA også på spill her. Vil det få noen konsekvenser?

Les artikkelen direkte på Politikeren