Ny bok avslører planene bak The Great Reset og hvordan de kan stoppes

Ny bok avslører planene bak The Great Reset og hvordan de kan stoppes

olehartattordet.blogg.no
Ny bok avslører planene bak The Great Reset og hvordan de kan stoppes

Olehartattordet.blogg.no:

Boken kan kjøpes her

 

Hva ligger egentlig bak The Great Reset? Hva er den egentlig ment å oppnå? Og hvordan kan disse ideene implementert i praksis, påvirke måten vi lever på? Med en dybde og bredde som er uten sidestykke, dykker Rectenwalds seneste bok ned i en av de mest dyptgående totalitære og vidtrekkende nye (og ikke så nye) politiske, sosiale og økonomiske agendaene i samtidshistorien.

The Great Reset and the Struggle for Liberty: Unraveling the Global Agenda går dypere enn noen annen bok har gjort om emnet.

I en vitenskapelig undersøkelse tar forfatteren for seg de ulike komponentene i The Great Reset, inkludert det økonomiske systemet det har etablert og etablerer. Han gjør også et dypdykk i historien til World Economic Forum (WEF), befolkningskontroll-“etikken” til WEF og relaterte globalistiske organisasjoner, klimaendringer, naturkatastrofer, Agenda 2030, teknologiene til den fjerde industrielle revolusjonen (inkludert transhumanisme), og spørsmålet om konspirasjonsteori.

Rectenwald avslutter boken med en plan på ni punkter for å stoppe The Great Reset, som en del av det han kaller The Grand Refusal. Innholdet i boka kan ikke kalles for konspiratorisk tull, da den er en rein faktabok som dokumenterer ut til fingerspissene hva den såkalte elitens planer handler om, der forfatteren gjengir hva arkitektene bak The Great Reset selv har formidlet om sine planer i offentlige dokumenter og uttalelser.

 

Anbefaler dette intervjuet med forfatteren på det sterkeste.

 

Anbefalt og relatert lesing:

 

Konsulenter er slangeoljeselgere som brukes for å fremme vindindustrien og det såkalte grønne skifte

 

Miljøorganisasjonene er storfinansen og giftprodusentenes redskap

 

Infralyd, mennesker kan dø av vindkraftstøy

Les artikkelen direkte på Olehartattordet.blogg.no