NWO-trollenes skrekkveldes endelikt

Nyhetsspeilet
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Nyhetsspeilet.no:


I dag er det 104 år siden første verdenskrig ble avsluttet kl 11.11, den 11.11.1918. De liker slike datoer, så vi skal ta en liten analyse over hva som har skjedd og hva de planlegger videre med å se på handlingene fram til nå. Vi starter fra start:

Vi vet alle hva russiske og vestlige medier forteller om spesialoperasjonen, krigen i Øst Ukraina gjennom store mengder propaganda, men hva skjer egentlig ? La oss ta en analyse med rene fakta og se hvor veien videre går.

Angående Ukraina så står det i Wolfowitz- og Brzezinski-doktrinen at målet med å ta Russland bare er oppvarming til den store krigen mot Kina. De skal utplassere store militærbaser mot Kina langs hele den Russiske grensen mot Kina. NATO er jo 15 ganger større enn Russland så det burde være en smal sak å valse over Russland på papiret. Men er det en smal sak og har Russland noen mulighet til å forsvare seg mot mektige NATO ?

Kina forbereder seg. Her fra en militær parade i Beijing i fjor.

Hver gang NATO har en «øvelse» langs den Russiske grensen så lar de alle våpen stå igjen så de kan utføre et massivt angrep på Russland straks de har fullført et kommende falsk flagg slik de alltid gjør.

Men ingen vet hvor haren hopper og ingen vet hva Putin tenker. Så la oss se på rene fakta istedenfor spekulasjoner og profetier. Vi tar en analyse av de første 9 mnd, først.

Skal man ta et land i krig så må man ha minst 3 ganger flere soldater enn motstanderen. Siden Ukraina har en topp trent hær på 1.1 millioner soldater som er trent i 8 år av NATO, så må Russland ha en hær på 3,3 millioner elitesoldater om å ha noen sjanse til å ta Ukraina. Ukraina har også full tilgang til alt av våpen fra NATO-land, samt store mengder leiesoldater og frivillige fra hele Europa. Putin er full klar over at NATO kommer til å angripe Russland snart og det har han visst lenge. Krigen har ikke noe med Ukraina å gjøre, det er en stedfortreder krig (proxy war). Ukrainerne er bare bombemat for NATO for å svekke Russland.

Ukrainske nynazister har ingen moralske bremser. Her fra en parade i Kiev.

Så hva gjør Putin ? Joda, han sender inn styrker fra alle kanter, også fra Hviterussland mot Kiev som får Volodymyr Zelenskyy til å gjøre helomvending i panikk, der han tar nesten alt av styrker som er utplassert langs grensen mot Donetsk og Lugansk, 360 000 elite soldater som startet angrepet på Donetsk og Lugansk den 22.2 i år, blir trukket tilbake for å redde Kiev og seg selv.

Putin sendte inn noen dårlig trente soldater med gamle sovjet våpen sammen med noen tjetsjenere, ca 70 000 til sammen. De er utstyrt med gamle mobiltelefoner som ukrainerne lett kan jamme, samt lette våpen. Styrken til Russerne i Øst består av et enormt Russiske artilleri som kverner og maler i filler alt av NATO våpen fra Ukrainerne som en maskin.

Genistreken til Putin var at nå som han hadde lurt bort nesten alt av Ukrainas tropper tilbake til Kiev, så var krigen i grunn vunnet. Det er enorme sletter mellom Kiev og Lugansk/Donetsk og siden Russland har luftherredømmet, så var det en lek å utslette alt av styrker som Kiev skulle sende tilbake mot Øst med missiler og droner, etter at Russland har trukket ut alle lurestyrkene sine, unntatt de fra Donetsk og Lugansk. Selv ikke en flue kan ta seg usett over de enorme slettene, med satellitter og droner så kunne de se alt som kom over slettene.

Putins mål har aldri vært å vinne, men derimot å ta seg god tid for å kverne i filler alt av NATO våpen med det resultatet at Europa nå er helt ubeskyttet. Alle NATOs våpenlagre er nesten tomme. Det tar veldig lang tid å produsere nye våpen, opptil 20 år.

Russland har et flyvåpen på ca 6000 fly så om de ville kunne de bare sendt en bølge med alle flyene over Ukraina, så ville hele Ukraina vært en grushaug på få minutter. Ingenting av Russlands høyteknologiske våpen er tatt i bruk i krigen, de venter på en helt annen oppgave.

Missiler som kan ta ut alt av NATOs satellitter – siden NATOs våpen er satellittstyrte så vil de bli som nyttårsraketter, men uten pinner. Russland har hypersoniske torpedoer med 5 tonn TNT i hver som spesialutviklet for å ta ut Amerikanske hangarskip og flyene om bord. Ingenting US har kan stoppe dem, så med et tastetrykk så er alle USAs hangarskip forvandlet til krabbemat.

Her en fra en militær parade på den Røde plass Moskva.

Russland har også høyteknologiske elektroniske våpen. Vi fikk en smaksprøve den 12 april 2016, et ubevæpnet SU 24 tok en nær flyvning på US marines stolthet USS Donald Cook i Svartehavet der Donald Cook ble forvandlet til en ubrukelig flytende stålklump, da skipets Aegis-kampsystemer ble satt ut av funksjon. Etter dette ble skipet omdøpt til USS Donald Duck på folkemunne. 70- til 80% av alle NATO våpen som er sendt inn, er videresolgt til alt og alle som kan betale på det sorte nettet. Ukrainere bryr seg ikke om Ukrainere, kun penger, de er verdens fattigste og mest korrupte land. Har du penger så kan du kjøpe deg en tanks eller bakke-til-luft raketter som du kan ha i hagen eller kjøre til jobb med.

Siden egen Duma forlangte at Putin skulle mobilisere pga tap av styrker i Øst, så mobiliserte han en million soldater som har trent og trent i flere måneder nå, dette er ikke som tullestyrkene i øst, men styrker som alle er krigsvante, topp trente og tilgang til helt andre midler og våpen enn det vi har sett til nå.

Det morsomme oppi det hele er at også afghanske styrker har gått mer og mer inn på Russland side med lønn på 20 000 NOK i måneden. Den afghanske hæren som er trent av NATO i 20 år med NATO våpen, blir nå brukt mot dem selv. Enorme mengder NATO-våpen ble etterlatt da noen fjell bønder griseknuste hele NATO og kastet dem ut av nasjonen sin, akkurat som i Vietnam. Så hva kan NATO gjøre mot Russland som fikk grisejuling av noen fjellbønder? Afghanistan er lutfattig pga USA som konfiskerte alt av valutareservene deres i utlandet, så de sier ikke akkurat nei takk til 20 000 kr i mnd.

Her fra Talibans seiers parade etter at NATO rømte hals over hode og etterlot seg enorme mengder militærutstyr. Her viser de stolt frem et US helikopter de etterlot seg da de flyktet slik de også gjorde i Vietnam.

Et annet problem for NATO er at de første ukene av krigen så vant NATO og CIA en enorm propaganda seier ved hjelp av sort propaganda og psykologisk krigføring mot de vestlige nasjoners befolkninger fra 260 PR byråer. Men alt dette har nå snudd pga selvmord-sanksjonene til Vestens egne ledere. Over hele Europa er det nå enorme demonstrasjoner der Europas folk vaier med russiske flagg og krever at sanksjonene skal ta slutt, men også våpen- og pengestøtten til Kiev.

Europas folk sulter og fryser, så motstanden mot egne psykopatiske ledere vokser dag for dag og når vinteren setter inn, så vil det bli ille. Nå er det ca 45% som støtter Russland og 55% NATO, noe som akselererer fort i Russlands favør. I resten av verden så støtter 95% av alle Russland. Folk ser at USA bare utnytter dem til egen fordel og gir ingenting tilbake.

Så nå står NATO tilbake nesten uten våpen og uten støtte i folket. Så hva tror folk skjer når Europas nasjoner står ribbet og forsvarsløse tilbake? Så klart et forkjøpsangrep mot NATO som de vil valse over på få uker. Mange vil vifte med Russiske flagg når de kommer og ønske dem velkommen.

Russlands president Vladimir Putin marsjerte sammen med titusenvis av militært personell, mens noe av det nyeste høyteknologiske våpen ble vist frem. De vakre kvinnelige soldatene var blant dem som fanget oppmerksomheten. https://en.protothema.gr/beautiful-russian-soldiers-march-on-victory-day-parade-video/

Straks den første NATO-støvel tramper inn på Russisk jord, så kan han mobiliser så mange han vil av Russlands 50 millioner menn i stridsdyktig alder, enda flere om kvinnene også innrulleres i hæren. Sist i WW2 så ble 15 millioner Russiske soldater satt inn mot Hitler, 6-7 millioner døde. Hitlers styrker var i sjokk, samme hvor mange Russere de drepte, så kom det bare nye og nye. Ofte ett gevær på deling på 3 mann så når den første ble skutt så tok nestemann over geværet og når han ble skutt så tok tredjemann geværet og løp videre mot nazisten (det skjer ikke denne gangen).

Her i landet vil stadig flere heller ha Putin som leder enn Jesuitten Jonas og de 168 andre psykopatene på Tinget med håp om Russiske priser på mat og energi. Folket er sinte, veldig sinte på psykopatene med de ekle, fleskfeite pølsefingrer langt ned i den nasjonale honningkrukken og pensjonsfondet vårt, som om de skulle hatt høytrykksspylere og spylte pengene våre over til blodtørstige vampyrer i Kiev og EU der de stapper oligarkenes lommer så fulle av våre penger at buksene sprekker.

Alt tyder på at innen 3 mnd til 1 år så vil Russiske styrker valse over Europa og da ikke som en utmattelse krig, men som et sjokk angrep der Europa blir overrumplet og tatt på få uker der alle slags våpen vil bli tatt i bruk. Den gode nyheten er at det blir ingen atomkrig, glem det, det skjer ikke, man må nesten være smårar for å tro at de 13 Illuminati familiene på toppen vil se sine tusenvis av enorme slott  gå opp i flammer.

Heller ikke de 100 rikeste i Club of Rome, de 300 i The Committee of 300 og de 1000 rikeste i WEF og CFR (Council on Foreign Relation). I Bilderberg er det bare toppene som kaller inn politikere og presse for å fortelle hva pressen skal fortelle og hva politikeren skal gjøre. Så hvem er toppen på NWO. Vel det kommer helt til slutt.


Er du lei av krig, så kapp hodet av trollet med å gå rett mot slottene deres. Denne gjengen har til alle tider fått andre til å utkjempe krigene for seg. Ingen av de som starter krigene, deltar i de selv.


Frihet og frihet, kanskje er ikke alt slik det blir fremstilt? Hvorfor ser han så jævlig sur ut ? Av den enkel grunn at han vet at tiden han har igjen her på jord er kort, derfor prøver han å få med seg så mange sjeler som mulig med forførelse, løgner og manipulering samt skape total kaos i vesten der han har full kontroll.

*

Russland har nå trukket seg ut av Kherson og evakuert folket, Putin virker veldig svak nå, der NATO blir mer og mer hovmodige slik at de lett gjør feil og det er nøyaktig slik Putin ønsker, så klart. I dag kommer meldingen om at USA har store mengder US soldater i Ukraina som deltar i kamper. Når de er modige nok og tråkker over den Russisk grensen, så vil den russiske bjørn våkne. En bjørn de har stukket pinner i og terget i 80 år vil våkne som et villdyr og slå grusomt tilbake, akkurat slik de utslettet Napoleons hær, akkurat slik de knuste all motstand i WW1 og WW2, akkurat slik de knuste Hannibal og hans hær etc.

USA har nå svært dårlig tid siden det er Kina som skal tas i den store krigen i 2023. Dette skulle være en liten og lett krig, før den store. Men slik blir det ikke. Det som nå skjer er at Europa som nå er ribbet for våpen er blitt forsvarsløse. USA kan ikke hjelpe Europa for alt av styrker og våpen vil bli satt inn mot Kina, som vil ende med at Kina går inn i USA fra øst og vest og Russland går over Canada.

Så hvem er toppen i NWO ? Hvem skal lede deres nye verdensorden eller NWO om de vil? Det forteller de selv i noe de kaller «hiding in Plain Sight».

Det har de vist til hele verden siden 28 oktober 1886 da franske frimurere leverte statuen til USA som raver høyt over landet i den nye byen som bibelen omtaler som «hora Babylon» som skal brenne på de siste dager.

Den siste krigen er mellom det gode og det onde og alt tyder på at det er game over for den onde toppen på NWO og hans planer om å slavebinde verden. Ved hjelp av terror og teknologi skulle han ta kontroll over alle individer på jord. slik blir det ikke. Da vil hele NWO gjengen og deres støttespillere bli sendt tilbake til der de kommer fra. Bare til å ønske dem god tur, det gode vinner alltid til slutt. En ny æra for menneskeheten er på vei, gled dere.


Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar