Norske panservernraketter skal gjøre susen. Ai, ai for en artig krig.

Derimot.no

Venstreradikalernes sjarlataneri

Jan Hårstad

Faktisk har det vært slik i tiår at dette med orwellsk nyspråk og dobbeltspråk har opptatt «venstresida», men den siste utviklingen viser at «venstresida» selv har blitt briljante i Orwellisme. Redaktør Braanen er en modell på det.

George Orwell. Særlig kjent er hans beskrivelse av språket som et politisk middel gjennom formuleringer som: Krig er fred, Uvitenhet er styrke, Frihet er slaveri.

Klassekampens linje i de siste årene har vært: vil USA komme oss til unnsetning når Russland okkuperer oss? Har USA-Nato krefter til å prioritere Norge?

Det som faller helt utenfor i denne tenkningen er at Norway allerede er OKKUPERT og det skjedde frivillig den 16. april 2021 ved BASEAVTALEN.

Den omfatter faktisk så godt som hele Norge med eksklusiv tilgang til Rygge, Sola, Evenes og Ramsund fortrinnsvis for amerikansk personell. Norge er allerede militært okkupert.

Braanen betenkning: «Likevel kan også vi komme til å bli avhengig av vår egen forsvarsevne i en krisesituasjon.» Som Bjørnar Moxnes påpeker i en artikkel i Aftenposten i dag: Norge har deltatt i «Nato-lands angrepskriger i andre verdensdeler.» Det norske forsvaret er en angrepsavdeling for Nato.

Braanen mystifiserer absolutt alt og gleder seg over at de norske panservernrakettene M72 er «godt egnet til geriljakrigføring»  Noe så gledelig.

Norge har ikke endret noen strategi på noe punkt: lojal deltagelse i alle Natos kriger som for Ukrainas del er en Nato-proxy krig. Ombyggingen av det «norske forsvaret» til et oppmarsjområde for krigen mot Russland.

Nå har vi da den situasjonen av den europeiske venstresida er splittet mer enn noen gang.

Det som kaller seg «moderne demokratiske venstrepartier» så som svenske Vänsterpartiet – SV – Die Linke tipper over i Nato-folden som de gamle sosialdemokratiske partiene gjorde. Og som Braanen bifaller de våpenleveranser til Ukraina. Det er Saab som leverer de svenske pansergranatene, 5000 stykker a 20 000 kroner.

M72 66mm Panservernrakett

M72 66mm Panservernrakett

De norske M72 er sikkert ikke billigere. Ai, ai for en artig krig!

Da får vi den situasjonen at venstreradikale Rødt i disse elsk-Nato tider begynner å tegne en virkelighet som er orwellsk sjarlataneri det også.

Her skriver Moxnes 15 mars i Aftenposten: «Vi ønsker en nordisk forsvarsallianse. Hverken den svenske eller finske regjeringen går inn for Nato-medlemskap.»

Om man skal teste sannhetsinnholdet i denne setningen må man se på hva Sverige GJØR. Deltok i Afghanistan og Libyakrigene, øker forsvarsbevilgningene til 2% av BNP som Nato krever. 51% av svenskene går nå inn for Nato-medlemsklap og avisa Proletäeren bemerker:

«Framfør allt är vapen exporten ytterligare ett steg i avvecklingen av Sverige som ett neutralt och alliansfritt land.»

Det var jo hovedpoenget fra Machiavelli til Marx: sannheten finner du ved studier av PRAXIS, ikke i studier av politisk retorikk.

Norge er okkupert av Nato/USA.

Norden tar sikte på Nato medlemskap.

Ukrainakrigen er en Proxy-Nato-Russland krig.

Det ville nesten være et mirakel om ikke USA-Nato bruker Norway som et baseområdet i den kommende storkrigen mot Russland.

1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 ganger.

Post Views: 47

Les artikkelen direkte på derimot.no