Nato var tungt inne i Ukraina før krigen startet. Nato-general arrestert i Mariupol.

Derimot.no

Nato er allerede tungt inne i Ukraina. De har trent de ukrainske styrkene helt siden det USA-finansierte statskuppet i 2014. Bekreftelsen på dette har vi nå fått gjennom denne arrestasjonen som forteller ikke bare at offiserer fra Nato-land har operert inne i Ukraina.

Med det forteller også hvor involvert og viktig disse biolaboratoriene har vært. Her er sannsynligvis forklaringen på den mislykkete redningsaksjonen med helikopter for noen uke siden fra Ukrainsk side i forhold til beleirete i Mariupol hvor Ukraina mistet flere helikopter. Generalen skulle fraktes ut for å unngå politiske pinligheter.

Jeg regner med at meldingen under, som egentlig er sensasjonell, vil få lite eller ingen omtale i våre medier. Den ødelegger hele inntrykket om Natos sin uegennyttige virksomhet og Ukraina som et uskyldig offer for russisk aggresjon.

I praksis var Ukraina i ferd med å bli integrert i Nato, men uoffisielt. Det er slikt vår befolkning ikke skal få vite.

Knut Lindtner
Redaktør

Canadisk general arrestert i Mariupol.

De russiske væpnede styrkene arresterte den kanadiske generalen Trevor Cadieu i Mariupol natt til 2. til 3. mai 2022. Han er for tiden i Moskva og venter på å bli stilt for retten.

General Trevor Kadier var tilsynelatende ikke på oppdrag for sin regjering, men hadde ansvaret for biolaboratorium nr. 1, med 18 ansatte som jobbet under hans kommando.

The National Pulse rapporterte at Hunter Biden, sønn av USAs president Joe Biden, og Christopher Heinz, John Kerrys svigersønn, hadde organisert underleverandørordninger for ukrainske forskningslaboratorier gjennom firmaet Rosemont Capital, på vegne av Pentagons Defense Threat Reduction Agency (DTRA).

Det kinesiske utenriksdepartementet avslørte at USA driver 336 biologiske og kjemiske våpenforskningslaboratorier i utlandet.

Sikkerhetsrådet holdt et møte om denne saken 11. mars 2022.

Utskriftsvennlig versjon RSS Facebook Twitter WhatsApp Viber

https://www.voltairenet.org/article216731.html

Forsidebilde: Valery Tenevoy

100 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 100 ganger.

Post Views: 26

Les artikkelen direkte på derimot.no