Når våre ledere er valgt av andre: Våre ledere representerer ikke befolkningen lenger.

Derimot.no

Andrei Martyanov er en russisk født militær spesialist som nå er bosatt i California. Han er geo-strategisk ekspert på våpensystemer og har gitt ut tre bøker om endring i det internasjonale militære styrkeforholdet. De ene er omtalt her på derimot i denne artikkelen.

På bloggen hans kommenterer han en rekke forskjellige politiske begivenheter, men det som ofte går igjen er kritiske kommentarer over vesteuropeiske politikere sin kunnskapsløshet. Og han er ikke ikke aleine om dette.

For min egen del blir jeg mer og mer oppgitt over fraværet av kritisk tenkning fra de som skal lede landet vårt. Korona-tiltakene og mangelen på spørsmål var en oppvekker. Når vi nå får vite at mange av våre vestligere ledere har suget sin politiske næring ved Klaus Schwab og WEF (World Economic Forun) sitt bryst, da forsterker det bare inntrykket. Folk styres inn i ledende posisjoner av mektige krefter vi aldri ser. De er kunnskapsløse men flinke til å prate. De er karrierister men eier derfor ingen prinsipper. De sitter nå sentralt plassert i alle vestlige land og regjeringer og styrer oss mot forlis.

Historien under er et eksempel på det som skjer.

Knut Lindtner
Redaktør

Hvorfor Europa er ferdig.

Tysklands landbruksminister som forøvrig er veganer og til hører De grønne kom på en fantastisk idé:

“Weniger Fleisch essen, wäre ein Beitrag gegen Putin”, sa Cem Özdemir

Oversettelse: «Å spise mindre kjøtt ville være et bidrag mot Putin,» sier Cem Özdemir.

Cem Özdemir

Spis denne Rooskies (russere), jeg mener, Rooskies vil fortsette å spise kjøtt fordi Russland er fullt ut selvforsynt i denne forbindelse, men som Larry Johnson stiller spørsmålet: Hva blir avtalen med resten av verden på bakgrunn av EUs embargo av hveteeksport fra Russland, et EU som dermed begår selvmord? 

Les hele stykket fra Welt. Bruk Google translate om nødvendig (det gjorde jeg) og ta del i infantilismen til de vestlige “elitene”. 

Som du kanskje har gjettet det, har Ozdemir utdannelse i… sosialpedagogikk og jobbet før han begynte i politikken som “pedagog” og journalist. Så fyren har null kunnskap om landbruk. 

Jeg er av den mening at folk fortjener regjeringen de velger. Tyskerne valgte dessverre sin egen skjebne. Det samme gjorde Europa. Kjøtt som handelsvåpen har startet.

http://smoothiex12.blogspot.com/ (Matyanovs blogg)

Forsidebilde: Mark Ryden

4 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 4 ganger.

Post Views: 49

Les artikkelen direkte på derimot.no