Medlem av Ukrainas forhandlingsdelegasjon skutt på åpen gate i Kiev. Var det Ny-nazister som stod bak?

Derimot.no

Denne meldingen forteller egentlig ganske mye om hvem som definerer og bestemmer betingelsene for den ukrainske regjeringen nå. Landets president er i hendene på grupper som ikke står frem med holder han foran seg for å skape sympati. Dette er ikke noe nytt men har pågått i lang tid.

Som i alle organisasjoner har det også vært konflikter i den ukrainske regjeringen mellom ulike grupper. Det er åpenbart de mest kompromissløse som har overtaket og hvis noen prøver seg ved å nærme seg motparten for å få kompromisser…

Dette burde ikke overraske noen – egentlig.

Selv om forsidebildet er utydelig er det åpenbart at han har vært mishandlet før han ble skutt

Knut Lindtner
redaktør

Ny-nazister dreper et medlem av Ukrainas forhandlingsdelegasjon

Et medlem av Kievs offisielle delegasjon til fredsforhandlingene mellom Russland og Ukraina i Minsk, bankekspert Denis Kireev, ble henrettet for forræderi da han kom tilbake.

Han ble skutt ned på gaten i sentrum av Kiev av SBU (ukrainsk hemmelig tjeneste), som mistenkte ham for å være en “russisk sabotør”. Det ukrainske forsvarsdepartementet bekreftet hans død.

Nynazister anser som “russiske sabotører” alle som erkjenner at det finnes felles familie- og kulturelle bånd som deles av ukrainere og russere. For dem er ukrainere “rasemessig” forskjellige fra russere.

https://www.voltairenet.org/article215886.html

203 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 203 ganger.

Post Views: 151

Les artikkelen direkte på derimot.no