Medier og eksperter påvirker Norge’s befolkning Hvorfor er det så mange løgner om Russland’s motiver?

Derimot.no

Av Tor Bugge

Hvorfor skaper Forsvarets høgskole (FHS) og NRK inntrykk av at Russland bruker feil angrepsmetode, når FHS tillegger Russland helt andre mål enn det Russland har?

1. Med den erfaringen vi har fra USA, Norge og NATO, vedrørende sannhet/løgn fra f.eks. Irak, Syria, Libya, Afghanistan, Balkan og Vietnam, der Norge og NATO juger så det renner av oss, så undrer jeg meg over hva årsaken kan være til at det BARE er Russland som juger og bryter Folkeretten i denne krigen.

2. Etter å ha tjenestegjort 7 år i det norske Forsvaret bl.a. som våpenteknisk befal, så undrer jeg meg over hvordan NRK kan vite hvem som rammer skoler og sykehus med granater. Hva tenker NRK om hvem som har mest å tjene på slike angrep? 

3. Dette er ikke en tradisjonell krigføring, der man teppebomber landet, slik vi kjenner til USA’s angrep på andre land. Russland vil IKKE ødelegge infrastrukturen eller drepe sivile. Fienden skjuler seg inne i befolkningstette områder og bruker derfor sivile som skjold. Da er det ikke til å unngå at det går tapt sivile liv. Da er det merkelig for meg å høre analysene til disse oberstløytnantene fra FHS som uttaler seg i NRK, om at Russlands angrep ikke fungerer. Jo Russlands angrep fungerer helt utmerket, da det ikke er nødvendig med beltegående stridsvogner i denne fasen. Her bruker man i stedet knipetang metoden og avventer videre utvikling i de respektive områdene. Russland vil ha tak i nazistene, de militære enhetene som bomber Donbas, rasere de USA støttede biovåpen fabrikkene (jfr. innrømmelser fra viseutenriksministeren i Bidens regjering), slik at de ikke får startet nye pandemier i verden og de ønsker å skape et Ukraina som ikke er stridsdyktige til annet enn nøytralitet.

4. Russland har ingen interesse av å angripe sivilbefolkningen slik Norge gjorde i Libya, med bomber mot sivile mål, uten mål koordinater for pilotene, og slik Jemens sivile blir drept daglig gjennom 7 år.

Kan NRK komme med nøytral informasjon og informere Norges befolkning om nazistene, bio våpenfabrikkene og den bombingen Ukraina har utført mot Donbas i de siste 8 årene? Fint om både NRK og FHS kan informere oss om de grusomme bombetoktene som foregår i Jemen gjennom 7 år, og de 400 000 drepte, hvorav 4000 barn. Eller er det ordrene fra USA som bestemmer hvordan propagandaen skal publiseres i HELE verden. To år med manipulasjon i covid-19 perioden har gjort Norges befolkning til sauer som følger ordre, og tror blindt på MSM.

88 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 89 ganger.

Post Views: 153

Les artikkelen direkte på derimot.no