Maskebruk har store negative konsekvenser I Interaksjon med spedbarn er ansiktsgjenkjenning fundamental.

Derimot.no

Av red. PSt 

Spedbarn og barn får store kognitive problemer når de ikke kan se ansiktene som snakker.

Logopeden Jaclyn Theek sier at maskebruk under pandemien har forårsaket en økning på 364 % i pasienthenvisninger av babyer og småbarn.

Theek uttalte til WPBF News at før pandemien var bare 5 prosent av pasientene babyer og småbarn, men dette har steget til 20 prosent.

Foreldre beskriver barnas taleproblemer som «COVID-forsinkelser», med tildekking av ansikter som er den primære årsaken til at deres taleferdigheter er alvorlig svekket.

Så unge som 8 måneder gamle begynner babyer å lære å snakke ved å lese på lepper, en utakknemlig oppgave hvis foreldre og omsorgspersoner dekker seg til med masker for å følge påbudene.

«Det er veldig viktig at barn ser ansiktet ditt for å lære, for de ser på munnen din,» sa Theek.

Nyhetsrapporten omtalte en slik mor, Briana Gay, som oppdrar fem barn, men har taleproblemer med sin yngste.

«Det gjør definitivt en forskjell når verden du vokser opp i du ikke kan samhandle med mennesker og ansiktet deres, det er veldig viktig for babyer,» sa Gay.

Ifølge Theek, siden pandemien, har autismesymptomer også gått skyhøyt til værs.

De gjør ingen forsøk på å snakke og kommuniserer ikke med familien i det hele tatt,» sa hun.

Tidligere slettet Forbes en artikkel skrevet av en utdanningsekspert som hevdet at det å tvinge skolebarn til å bruke ansiktsmasker forårsaket psykiske traumer.

En studie utført av forskere ved Brown University viste at gjennomsnittlig IQ-poengsum for små barn født under pandemien har falt med så mye som 22 poeng mens verbal, motorisk og kognitiv ytelse alle har lidd som et resultat av lockdown.

«Med begrenset stimulering hjemme og mindre interaksjon med verden utenfor, ser det ut til at barn fra pandemitida har skåret sjokkerende lavt på tester designet for å vurdere kognitiv utvikling,» rapporterer The Guardian.

Studien inkluderte 672 barn fra delstaten Rhode Island. Av disse ble 188 født etter juli 2020 og 308 født før januar 2019, mens 176 ble født mellom januar 2019 og mars 2020. Barna som ble inkludert i studien ble født fullbårne, hadde ingen utviklingshemming og var stort sett hvite. De fra lavere sosioøkonomisk bakgrunn klarte seg dårligere i testene, fant forskerne.

Den viktigste årsaken bak de fallende poengsummene er sannsynligvis mangelen på stimulering og interaksjon hjemme, sa Deoni. «Foreldre er stresset og forvirret … at samspillet barnet normalt ville fått har redusert betydelig.»

«Barn født i løpet av det siste året med nedstengninger – i ei tid da regjeringa har forhindret babyer i å se eldre slektninger og andre medlemmer av den utvidede familien, fra å leke med andre barn i parker eller med barna til foreldrenes venner, og fra å studere uttrykkene i ansiktene bak maskene til lokalbefolkningen i innendørs offentlige rom – har betydelig redusert verbal, motorisk og generell kognitiv ytelse sammenlignet med barn født før, ifølge en ny amerikansk studie. Tester på tidlig læring, verbal utvikling og ikke-verbal utvikling ga alle resultater som var langt bak de fra årene før nedstengningene.»

Kommentar: Vi har bare såvidt begynt å ane omfanget av forbrytelsene mot barn og unge

Den ikke-vitenskapsbaserte lockdown- og maskepolitikken som myndigheter over hele verden på diktatorisk måte har tredd ned over milliarder av mennesker har påført ikke minst barn og unge enorme helseplager, kognitive, sosiale og psykiske problemer som vi ennå ikke har oversikt over.

For å si det kort har man ofret barn og unges framtid og helse på alteret til vaksineprodusentenes profitt.

Det finnes ikke noe vitenskapelig grunnlag for at omfattende maskebruk har noen hensikt for å hindre spredning av virus. Inntil 12. mars 2020 var da også standard oppfatning, også i WHO, at masker ikke har noe for seg for å hindre en epidemi. Den den dagen ble all vitenskap satt på hodet – med skjebnesvangre konsekvenser for barn og unge, ikke minst fra arbeiderklassen, slik en del studier viser.

Tidligere advarte Helsedirektoratet sterkt mot generell bruk av ansiktsmasker. Nå har det vært påbudt mange steder, men fortsatt sier FHI at det ikke foreligger tunge bevis for at det har noe for seg.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

23 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 23 ganger.

Post Views: 74

Les artikkelen direkte på derimot.no