Live Fredag: Intervju med Svein Østvik kl. 20.00 | Still spørsmål i kommentarfeltet nå.

Alternativ Media TV alternativ-media.com

alternativ-media.com:

Se våre livesendinger.

Fredag 10. juni klokken 20.00 har vi den gleden av å intervjue Svein Østvik. Svein er tidligere kjent som Charter-Svein, og har under koronasirkuset fremstått som en modig og frittalende stemme, først og fremst mot de overdrevne kornonatiltakene og som sterk motstander av både den ekspremimentelle injeksjonen og koronapass. Dette har selvfølgelig falt den redaktørstyrte medieeliten tungt for brystet.

En dyptgående, nysgjerrig og hyggelig prat.

Alternativ Media er kjent for sine dype og respektfulle intervjuer. Når vi stiller spørsmål er det fordi vi er nysgjerrige på svarene, og driver ikke og avbryter for å selv forsøke å fremstå som skarpe og kule, slik vi ser altfor mange tendenser av i de redaktørstyrte elitemediene. Vi greier å holde kjeft, også i respekt for våre seere som også er nysgjerrige på svarene. Vi tar den tid det trenger.

Vi legger alltid opp til en ikke-konfronterende stil for å fremkalle så mye informasjon som mulig. Det er alltid en hyggelig atmosfære.

Hva skal vi spørre han om?

Bidra gjerne med å gjøre sendingen mer interessant med å stille spørsmål i kommentarfeltet allerede nå som du vil vi skal stille han. Det kan også bli muligheter til å ringe inn og spørre selv.

Vi sees sammen Svein fredag 10. juni klokken 20.00

Stay Tuned!

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler:

Promotering
Promotering

Husk å abonner gratis på Alternativ Medias nettside ved å fylle ut din epostadresse under:

Les artikkelen direkte på Alternativ -Media