Leger i USAs forsvar: Voldsom økning av spontanaborter, hjerteforstyrrelser og nevrologiske skader.

Derimot.no

Av red. PSt 

Under en paneldiskusjon i Senatet i USA 24. januar 2022 avslørte advokat Thomas Renz, et medlem av America’s Frontline Doctors’ juridiske team, flere alarmerende signaler når det gjelder vaksinesikkerhet som den amerikanske regjeringa har ignorert. Informasjonen er gitt av tre militærleger som har tilgang til vaksinasjonsdata som er holdt tilbake for allmennheten.

Senator Ron Johnson (R-Wis.) kalte sammen et panel av verdenskjente leger og eksperter for å få fram deres perspektiver på den globale pandemiresponsen, inkludert deres perspektiver på «tidlig behandling og sykehusbehandling, vaksineeffektivitet og sikkerhet, hva som gikk riktig, hva som gikk galt , hva bør gjøres nå, og hva som må tas opp på lang sikt.»

Paneldebatten hadde tittelen «COVID 19: A Second Opinion.»

Renz sa at tre varslere fra forsvarsdepartementet — Lt. Oberst Theresa Long, Dr. Samuel Sigoloff og oberstløytnant Peter Chambers – har gitt rystende innsidedata om vaksineskader.

«Alle tre har gitt meg disse dataene i erklæringer som sa at dette er under straff for mened,» sa Renz. – Vi har tenkt å legge dette inn for domstolene.

I følge varslerne har spontanaborter og krefttilfeller økt med rundt 300 prosent det siste året over gjennomsnittet på fem år.

Utrolig nok sa legene at dataene viser en 1000 prosent økning i nevrologiske problemer, som, som Renz bemerket, påvirker piloter.

«Våre soldater blir skadet, eksperimentert på og noen ganger muligens drept,» sa han.

I vitnesbyrd under Military Whistleblower Protection Act fortalte oberstløytnant Long Johnson at hun måtte sette vaksinerte piloter på bakken med symptomer på myokarditt av bekymring for at de kunne dø av hjertesvikt i lufta, rapporterte Washington Times.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Marek Piwnicki

88 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 88 ganger.

Post Views: 128

Les artikkelen direkte på derimot.no