Legen i Ontario har forbud mot å forskrive ivermectin, startet sitt eget selskap istedenfor

Politikeren.com

Read Time:1 Minute, 45 Second

En lege i Ontario som har fått forbud mot å foreskrive ivermectin for å behandle COVID-19 , har lansert en telehelsetjeneste som tilbyr den ikke-godkjente behandlingen til ontarianere for å behandle viruset, avslører Global News idag.

Dr Patrick Phillips, en familielege som er gjenstand for flere undersøkelser og etterforskning av College of Physicians and Surgeons of Ontario (CPSO) , er nå direktør for en ny telehelsetjeneste basert i Ontario som tilbyr ivermectin, en antiparasittisk behandling som ikke er godkjent av Health Canada for å behandle COVID-19 men som har gitt forskjellige resultater i studier rundtomkring I verden, nå sist en studie i brazil med 200.000 pasienter som viser gode resultater.

Tjenesten, kalt Canadian Covid TeleHealth Inc (CCTH), ble lansert av medlemmer av Canadian Covid Care Alliance (CCCA), et nettsted som fremmer informasjon for tidlig behandling i motsetning til folkehelserådet, som også inneholder nye initiativ fra minst to andre helsepersonell i Ontario med covid-relaterte lisensbegrensninger.

Men Phillips’ involvering, så vel som eksistensen av tjenesten, bryter ikke noen provinsielle lover i Canada/Ontario. Så da vet dere hvor dere kan henvende dere lovlig.

Både CPSO og helsedepartementet sier at det ikke er deres ansvar å undersøke et selskap, slik som CCTH.

CPSO sier at de har bedt departementet om lovendringer for å hjelpe til med å håndtere klager på leger siden 2019 på dette området.

I mellomtiden under etterforskningen fortsetter legene nye undersøkelser og nye tiltak for å dele helseinformasjon og administrere uprøvde COVID-19-behandlinger, som unngår provinsens reglement.

Global News beskrev nylig fremveksten av CCCA, en selvskreven gruppe av «kanadiske leger, forskere og helsepersonell som er forpliktet til å gi uavhengig vitenskapsbasert informasjon og hjelp for å styrke kanadiere sin helse.»

Onsdag ble det sendt et nyhetsbrev til alle CCCA-abonnenter som kunngjorde at kanadiske Covid TeleHealth Inc, en COVID-19 behandlings- og forebyggingstjeneste, var åpen for pasientregistrering.

Nyhetsbrevet sier at telehelsetjenesten ble lansert av CCCA-medlemmer og instruerte folk til å dele registreringslenken «med andre som støtter det CCTH gjør.»

CCTHs registrerte adresse for Corporations Canada er den samme som CCCAs: Bernsteins medisinske praksis i Toronto.

Happy

Happy

0 0 %

Sad

Sad

0 0 %

Excited

Excited

0 0 %

Sleepy

Sleepy

0 0 %

Angry

Angry

0 0 %

Surprise

Surprise

0 0 %

Les artikkelen direkte på Politikeren