Kastet dr.Jendges i Chemnitz seg ut i døden?

Nyhetsspeilet
Eller ble dr. Thomas Jendges selvmyrdet?

Foto fra Bild Zeitung fra 3. november 2021: Dr. Thomas Jendges kastet seg ut i døden (artikkel, her).

Det dukket opp på Facebook. Klinikksjef i Chemnitz, Tyskland, dr. Jendges, hadde tatt sitt eget liv, hoppet fra en høy etasje. Han døde av skadene. I våre virus- og vaksinetider en meget dramatisk hendelse, vår oppmerksomhet ble fanget. Vi fikk se en video som skulle forestille Dr. Jendges, meget uskarpt bilde, en tilsynelatende bekymret sykehuslege som uredd fastslår at det dreide seg ikke om et virus, «dette har ingenting med virus å gjøre, overhodet ingenting, men er et skritt i en innføring av et verdensdiktatur, annerledes kan man ikke si det»…. Men, det var ikke dr. Jendges, det var et videointervju med vaksinespesialist Dr. Guido Hofmann. Merkelig. Hvorfor har noen postet dette under Dr. Jendges navn? Lå det en skjult hensikt bak?

De skyver ofte folk utfor høye etasjevinduer og tak; for å ta livet av dem, da ser det ikke ut som mord, men som en ulykke. Det gjaldt f.eks. bondepartimannen Nils Trædal i 1948 i Oslo og Jan Wiborg i 1994 i København. Jeg vet ikke hva Trædal sto oppe i politisk, men Wiborg sto oppe i Storflyplass-saken, avgjørelsen om det skulle bli Gardermoen eller Hurum.

Foto av Dr. Jendges fra blogg stranger-in-a-jewish-world (her), så fremmed er han nok ikke, etter min mening står han såpass nært de azkenazijødiske gjerningers sentrum at han kan kalles et talerør med tilgang til store videoarkiv.

Fordi vi har maktbesatte folk iblant oss, har mange måttet lide samme skjebne; vi har så langt ikke klart å rydde opp i dette forferdens uvesen. Wiborg hadde avgjørende opplysninger om forfalskninger av data, såvidt jeg husker. Han kunne ha avslørt et bedrag. Du skal ikke komme disse folkene i næringa, skal lærepengen være. Men bare så det er sagt; det er den mest fantasiløs måte å løse problemer på, et fullstendig fravær av intelligens, en brutale dumhet.

Kunngjøring fra en insiderblogg: «Historien er at denne mannen begikk selvmord, men det jeg vil at du skal ta opp til grundig vurdering er om denne mannen ble selvmyrdet på grunn av sin motstand mot Covid 19-etableringsagendaen. Denne mannen var i en posisjon på høyt nivå og var imot det jødiske etablissementets agenda. Han var tydelig motstander av å gi injeksjonene til alle, spesielt barn som nå blir presset hardt rundt i verden. Dr. Jendges motstand mot agendaen gjorde ham til en trussel mot agendaen, så alt taler for at han ble myrdet og drapet ble omtalt som selvmord» (se blogg, her).

Budskap fra samme sionistblogg om dr. Jendges: «Jøder mener dødsens alvor når det gjelder deres nøye planlagte og forberedte agendaer skal bli virkelighet, og alle ærlige og oppriktige som truer disse jødiske agendaene vil bli ryddet av veien, hvis nødvendig.» «Jews are deadly serious about their carefully planned and prepared agendas coming to reality and anyone honest who threatens those Jewish agendas is going to be taken out of the way by any means necessary» […]