Karriereplanlegging i dagens Norge: Karrieren styrkes med globalistisk tomprat.

Derimot.no

Vrøvlets Himalaya 

Jan Hårstad

Det var Helge Krog (1892-1962) som i sin tid skrev at det offisielle Norge var et «vrøvlets Himalaya». 1. mai 1954 holdt han et foredrag om AP i Oslo Studentersamfund hvor han radbrekket Aps daværende politikk og sa: «Det har skjedd en tiltagende byråkratisering av partiapparatet som er blitt en plattform for borgerlig karriere.»

Helge Krogh har skrevet en av det viktigste bøkene om krigen i Norge: 6.Kolonne. Her avslører han samarbeidet mellom krigsprofitørene i norsk næringsliv og den passive motstanden linje som den oppskrytte norske Hjemmefronten stod for.

Hadde det bare vært så vel bestandig. Lederskapet av de tyske SPD hatet Rosa Luxemburg og Karl Liebknecht så intenst at de medvirket til å få dem likvidert i 1919.

I kveld dukket det opp en talsmann for Nato-øvelsen Cold Response på tv. Høytstående offiser. Han sa at Norge og Nato er godt forberedt når Russland angriper oss. Det er jo millioner av norske som mener det samme og heller ikke har vi noen «venstreside» som studerer internasjonal geopolitikk.

Etter at papa Bush begynte å snakke om One World Order i 1991, har også aktuelle Biden begynt med dette nå nylig. Helt åpenbart for enhver: den nye verdensorden skal styres og domineres av USA. Hovedtemaet på alle militære og strategiske tenketanker i USA fra 2019 av, handler stort sett om hvordan knuse rivaler som Russland og Kina. Ukrainas styrker ble jo bygget ut nettopp for å provosere fram den krigen som pågår nå. Det var i sannhet en BJØRNEFELLE.

Det er ikke mulig å finne mange folk i Norge som har studert hva som er Russlands geopolitiske tenkning. Sjøl om en Alexander Dugin og kollegaer skriver forståelig og snakker engelsk på kateheon.com.

Det gjør også Lavrov i en rekke intervjuer,men dette gjelds ikke i Nato-Norge. Forbudte saker. Den allmene «imperialistiske» tanken blant strateger i Russland er forsvaret mot Nato og dette skal gjøres på det vis at de østslaviske folkene og den ortodokse russiske kirken samler seg for støtte til Moskva. Det står ingenting om  å angripe Norge eller Norden og det offisielle Norge har da heller aldri klart å framlegge et russisk militærdokument som sier dette.

På den annen side lages det bøker i fleng på engelsk om krigen for The New World. Det er så mye at det er ikke gitt en enkelt person å følge med i alt dette. Det er overhodet ingen hemmelighet at både Russland og Kina skal «tas ut.» Faktisk med taktiske atomvåpen om nødvendig.

Naturligvis dukker da en skikkelig borgerlig AP-karrierist, Raymond Johansen, i Aftenposten 27. mars hvor han ivrer for at Norge må inn i EU. Etter lesning tenker jeg som så: har ikke AP noen bedre hjerner enn dette for å reklamere for EU, for artikkelen er som skrevet av et barn.

Helt åpenbart har herr Raymond ikke satt sine føtter i EU-land i det hele tatt,men dikter et EU som et slags eventyrland. Et politisk nirvana. Helt åpenbart styrker han sin posisjon i Støre-Eide gjengen ved dette. det som er mest åpenbart med EU-utviklingen er den gradvise nedtrappingen av det «liberale demokratiet»

Som også Bernt Hagtvet fantaserer om. Især har Tyskland gått i bresjen for utallige overvåkningsorgan som skal kontrollere «hatespeach» og kritikk av politikere. Forleden ble 100 personer tatt i husrazzia for feilaktig kritikk og det er ikke tomsingene de er ute etter.

Er dette Tysklands eneste faktisk opposisjonsparti i dag?

Alternative für Deutschland er det eneste parti i Tyskland som nekter å sende tyske våpen til Ukraina og ledelse og aktivister er overvåket av BundesKriminalamt. Har vært det i mange år. Penger bevilget til kontroll av meninger og tanker i både Tyskland og Frankrike er ekstreme.

I Frankrike ble dissentere som Alain Soral og Henri Ryssen satt i høyrisikofengsel for ukorrekte meninger. Kanskje det viktigste å forstå under The New World order, the Great Reset, Coronapasset og microchipping, er at det gamle «liberale demokratiet» skal avskaffes. Globalistene sender det på dynga.

Og det komiske aspektet ved dette er at miljøet rundt World Economic Forum, Klaus Schwab, sier det helt åpent. Men dette går ikke inn i Vrøvlets Himalya. Dess mer vrøvl, dess feitere karriere.

Forsidebilde: Clark Tibbs

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 ganger.

Post Views: 41

Les artikkelen direkte på derimot.no