Karantenetid synker, uvaksinerte kan få sparken imens vaksinerte kan returnere på jobb selvom de er smittsom

Politikeren.com

Read Time:2 Minute, 33 Second

Ta vaksinen for den beskytter ansatte og kunder mot smitte eller mist jobben din. Vaksinerte blir smittet og blir bedt om å jobbe uansett fordi alle de vaksinerte er nå hjemme med sykemelding på grunn av Omikron-varianten.

Logikken er absolutt fraværende, vitenskapen forsvant i samme slengen. Først var det 14 dager karantene men det gikk ikke for det ble arbeidsmangel, så kom vaksinen og flere ble smittet så de kuttet karantene ned til 10 dager, halvparten ble vaksinert og smitten skjøt opp i taket så de kuttet tre dager til ned til 7 dager. Så tok de en EKSTRA dose altså dose to og smitten skjøt i taket igjen og enda flere ansatte måtte bli hjemme med sykdom så de måtte kutte ned til 5 dager karantene slik at folk kunne komme fortere tilbake.

Nå har de tatt tredje dosen og fjerde dosen og så kutter de karantene enda mere ned, såpass mye at vi vet at de kommer tilbake på jobb som smittebærer og spreder, i USA stryker de nå bare karantene helt, bare dropp det, gå på jobb og smittetall og dødsfall vil igjen skyte i været fordi vaksinerte smitter risikogruppen, syke og eldre.

De uvaksinerte får skylden, sparken fra jobben, nektes restaurant besøk og uteliv og men de mener det er uvaksinerte sin feil. Spiller de bare dum eller er de så dumme ? Først sier de altså at uvaksinerte ikke kan få jobbe i noen sektorer i flere land til og med i norge og Danmark har folk mistet jobben for det at sjefene eller selskapene vil «beskytte kunder og ansatte» mot smittespredning og når de ansatte som ikke er vaksinert er fjernet så godtar de vaksinerte som er syke og smittet på jobben?

For meg er det tydelig at dette handler om klasseskillet, fattig og rik akkurat nå og ikke om helse. En rik person kan for eksempel holde på sine prinsipper og si nei, selv som vaksinert kan jeg si at jeg ikke godtar disse vaksinepassene og mandatene, jeg slutter. Men fattige har ikke annet valg enn å ta vaksinen eller leve på gaten. Det er ikke et fritt valg, det er big Corp som tar over eierskapet av helsen din. DU er nå varen og selskapet du jobber for selger deg nå til selskapene som tjener penger på at du tar vaksinen, aksjeholdere.

Hvis du ikke tror det forgår avtaler og kontrakter med Facebook, Google, Amazon og alle de store selskapene der ute med Pfizer og Moderna rundt obligatorisk vaksiner i selskapene så er du veldig naiv. Pfizer og Moderna bør legge alle kontrakter relatert til vaksiner på bordet for offentligheten. Vi har en rett til å vite.

Bare tenk over hvor kjapt disse selskapene var ute med obligatorisk vaksine, første ute var Facebook allerede i Juli 2021, da var kun rundt 300.000 nordmenn vaksinert og det sier litt. Nå er altså vaksinerte smittebærere tilkalt tilbake på jobbene sine imens uvaksinerte pleiere for eksempel med naturlige antistoffer har mistet jobben. Dette er ihvertfall ikke vitenskap..

https://fb.watch/aMdwDlq-HK/

Happy

Happy

0 0 %

Sad

Sad

0 0 %

Excited

Excited

0 0 %

Sleepy

Sleepy

0 0 %

Angry

Angry

0 0 %

Surprise

Surprise

0 0 %

Les artikkelen direkte på Politikeren